Kezdőlap AKTUÁLIS Sallai Nóra férje: “megmozdult a kórházi ágyon…”

Sallai Nóra férje: “megmozdult a kórházi ágyon…”

Hirdetés

Az egész országot megrázta a három héttel ezelőtti alsónémedi baleset, amelyben a Jóban Rosszban színésznője, Sallai Nóra és ötéves kisfia, Bende súlyos sérüléseket szenvedtek.

 

Hirdetés

A tragédiát egy nagy sebességgel haladó BMW okozta, amely frontálisan ütközött Nóra autójával. Míg a színésznő életéért azóta is küzdenek az orvosok, kisfia a balesetet követően belehalt sérüléseibe.

A balesetet okozó autóban két fiatal férfi ült, akik rokonai szerint nem tehetnek a történtekről. A Bors beszámolója alapján a 18 éves Kevin nagynénje védelmébe vette a fiúkat, akik rendszeresen adták-vették a luxusautókat, és közösségi oldalaikon is büszkélkedtek járműveikkel. A tragikus baleset idején Kevin helyett 20 éves rokona, Rikárdó ült a volánnál.



„Nem tehettek róla” – mondta a rokon

Kevin nagynénje szerint a fiatalok nem látták, hogy Sallai Nóra autója elé hajtott, és úgy véli, ha Nóra megállt volna, kisebb baleset történhetett volna. „Nem látta, hogy jönnek” – mondta a nő, hozzátéve, hogy a fiúk hívők, és nem vezetnek felelőtlenül. Az interjúban Rikárdó védelmére kelt, mondván, hogy nehéz helyzetben van, hiszen családapa, akit rendkívül megviseltek a történtek, és számos támadás érte.

A fedélzeti kamera felvételei megerősítik a hatalmas sebességet

A baleset idején a BMW fedélzeti kamerája rögzítette a tragikus ütközést, amely a szemtanúk szerint a hatalmas sebesség miatt vált elkerülhetetlenné. A felvételek és a szemtanúk tanúvallomásai is arra utalnak, hogy a BMW gyorsan haladt, amikor a baleset bekövetkezett.



Sallai Nóra állapota

A Tények megkereste Sallai Nóra férjét is, aki szűkszavúan nyilatkozott a színésznő állapotáról. Elmondása szerint Nóra megmozdult a kórházi ágyon, ami reményt ad arra, hogy magához térhet. Az orvosok továbbra is küzdenek a színésznő életéért.

A baleset során a BMW utasai is megsérültek, egyikük lábtörést, másikuk agyrázkódást szenvedett. A tragédia körülményeit továbbra is vizsgálják, miközben az ország imádkozik Sallai Nóráért és a családjáért.

Hirdetés

Kövess minket a Google Hírek-ben is!