Kezdőlap AKTUÁLIS Kitört a balhé, egymásnak ugrott Bárdosi Sándor és Boráros Gábor

Kitört a balhé, egymásnak ugrott Bárdosi Sándor és Boráros Gábor

Hirdetés

A magyar harcművészeti és sportközösség figyelme egy újabb feszültséggel teli konfliktusra irányul, miután Boráros Gábor MMA-harcos egy pénteki Instagram-videóban élesen kritizálta Bárdosi Sándor birkózó teljesítményét a Sztárbox versenysorozatban.

 

Hirdetés

Bár Boráros kijelentései kemények voltak, a válasz sem maradt el: Bárdosi Sándor másnap, szombaton egy kihívással reagált az éles szavakra.

Bárdosi és Árpa összecsapása a Sztárboxban



A Sztárbox ötödik élő adásában Bárdosi Sándor és Árpa Attila feszült egymásnak egy versenyen kívüli gálamérkőzés során. Az összecsapás végül a birkózó, Bárdosi győzelmével zárult, de Árpa Attila teljesítménye is elismerést váltott ki.

Az egykori olimpikon számára a mérkőzés nagy jelentőséggel bírt, de a küzdelem minősége sokakban vegyes érzéseket váltott ki, köztük Boráros Gáborban is.

Boráros Gábor éles kritikája

A pénteki Instagram-videójában Boráros nem fogta vissza magát, amikor értékelte Bárdosi teljesítményét.

A harcművész csalódottságát fejezte ki, és egyértelműen úgy vélte, hogy a birkózó nem mutatott megfelelő szintű teljesítményt a bokszringben:



“Láttam jó és kevésbé jó meccseket a Sztárboxban, de ami Árpa Attila és Bárdosi Sándor mérkőzésén történt, az csalódás volt. Sanyi teljesítménye elmaradt a várakozásaimtól. Úgy vélem, hogy maradnia kellett volna a birkózásnál vagy az edzősködésnél, mert a boksz nem az ő terepe.” – fogalmazott Boráros Gábor.

Bárdosi Sándor válasza: kihívás a ringben

Bárdosi Sándor sem hagyta szó nélkül a kritikát, és Törökországból reagált a Blikk megkeresésére. A birkózó kicsit ironikus hangvétellel szállt szembe Boráros megjegyzéseivel, és kihívást intézett a harcos felé:

“Ez most komoly? Boráros Gábor szerint nem tudok bokszolni? Ha ekkora a szája, akkor álljon ki ellenem egy igazi bokszmeccsre, ringben, és majd meglátjuk, mennyi közöm van az ökölvíváshoz. Nem ketrecben, nem MMA-szabályok szerint, mert ott még rosszabbul járna!” – mondta Bárdosi, felvetve egy esetleges összecsapás lehetőségét.

Lesz-e valódi összecsapás?



Bár a szócsata már felkeltette a közönség érdeklődését, még nem tudni, hogy valódi küzdelem követi-e a verbális csatát. Boráros Gábor kihívása és Bárdosi Sándor válasza azonban biztosította, hogy a magyar sportközösség mostantól fokozottan figyeljen arra, mi történik kettejük között.

A két harcos közötti lehetséges bokszmérkőzés izgalmas fordulat lehet mindkettejük karrierjében.

Hirdetés

Kövess minket a Google Hírek-ben is!