Kezdőlap AKTUÁLIS Így reagált Peter Srámek a Sztárban Sztár győzelmére – Meglepő vallomása a...

Így reagált Peter Srámek a Sztárban Sztár győzelmére – Meglepő vallomása a győzelem után!

Hirdetés

A hétvégi Sztárban Sztár All Stars döntőjét hatalmas izgalom és feszült várakozás előzte meg. Az évad utolsó adásában négy fantasztikus előadó mérte össze tehetségét, hogy a nézők végül eldöntsék, ki nyeri meg a 2024-es évadot. Peter Srámek, a tehetséges énekes, könnyekkel küszködve és elcsukló hangon, meghatódva nyilatkozott a győzelméről.

 

Hirdetés

A döntő szoros volt, hiszen mind a négy versenyző – Peter Srámek, Gubik Petra, Oláh Gergő és Puskás-Dallos Peti – fantasztikus produkcióval lépett színpadra. A zsűri ezúttal csak nézőként vehetett részt a műsorban, hiszen a versenyzők sorsáról teljes mértékben a közönség szavazatai döntöttek.

A szavazatok alapján Puskás-Dallos Peti volt az első kieső, a harmadik helyet pedig Oláh Gergő szerezte meg. Így a végső győzelemért Gubik Petra és Peter Srámek küzdött meg, és a nézők döntése alapján Peter Srámek került ki győztesként.

Amikor Peter Srámek megtudta, hogy ő lett az idei Sztárban Sztár All Stars győztese, a meghatottságtól alig tudott megszólalni. Az énekes köszönetet mondott mindenkinek, aki támogatta őt a műsor során:


“Nem találok szavakat, én azt hiszem, hogy kell nekem még egy óra, hogy ezt felfogjam, legalább annyi. Nagyon szeretném megköszönni a drága rajongóimnak, a családomnak, és mindenkinek, aki itt van, köszönöm szépen. Rengeteg munka volt ebben, nemcsak nekem”

– mondta meghatódottan.

Humorosan hozzátette, hogy:

“Addig se beszéltem jól magyarul, de most egyáltalán nem.”

A négy zsűritag, akik az évad során kritizálták és dicsérték a versenyzőket, mind egyetértettek abban, hogy a döntő minden versenyzője parádés teljesítményt nyújtott. Bár csak egy valaki nyerhetett, a zsűri szerint mind a négy döntős megérdemelte a dicséretet és a közönség szeretetét.

Peter Srámek megható győzelme egy olyan úttörő évad méltó lezárása volt, amely tele volt emlékezetes pillanatokkal, megható produkciókkal és nagy érzelmekkel. Az énekes sokoldalúsága és tehetsége a közönséget és a szakmát is lenyűgözte, így megérdemelten zárta az évadot a győztes címével.


Peter Srámek és Kasza Tibor: Nézz rám Istenem

Hirdetés

Kövess minket a Google Hírek-ben is!