Kezdőlap AKTUÁLIS Gubik Petra könnyeket csalt mindenki szemébe – A közönség felállva tapsolt!

Gubik Petra könnyeket csalt mindenki szemébe – A közönség felállva tapsolt!

Hirdetés

Gubik Petra egyedüli női versenyzőként áll a Sztárban sztár All Stars döntőjében, három férfi versenytárs mellett, és produkcióival már az eddigi műsorok során lenyűgözte a közönséget és a zsűrit is.

 

Hirdetés

Petra nemcsak kiemelkedő tehetségével, hanem átütő színpadi jelenlétével is meghódította a műsort, és most az egyik legesélyesebb a győzelemre.

A fináléban Petra a mély érzelmekkel teli Tompos Kátya “Magányos csónak” című dalával lép színpadra. A szám különleges kihívást jelent, hiszen a dal szövegének és dallamának átélése komoly színészi és énekesi képességeket igényel. Petra azonban korábbi produkciói során már bebizonyította, hogy mindkét területen otthonosan mozog, így a nézők emlékezetes pillanatra számíthatnak az este folyamán.

Gubik Petra már korábban is bizonyította, hogy nem fél a nagy kihívásoktól. A Rúzsa Magdi-ként nyújtott előadása olyan sikeres volt, hogy a zsűri és a közönség egyaránt „le a kalappal” fogadták az alakítását. Ez az előadás is megerősítette helyét a döntőben, és tovább növelte esélyeit a végső győzelemre.



A zsűri tagjai szintén nem rejtették véka alá a csodálatukat. Hajós András különösen megható szavakkal méltatta Petra tehetségét és Tompos Kátya örökségét:

“Szomorú, amikor elmegy egy nagy előadó, szomorú, amikor elmegy egy nagy színész, valaki, aki egy korszakot meghatároz. Tompos Kátya egy korszakot meghatározott azon a metszésponton, hogy színész és énekesnő. Jó lenne, ha észrevennénk, amikor egy új korszak kezdődik. Te lehetnél, és kívánom, hogy legyél is egy ugyanilyen korszak metszéspontja.”

Lékai-Kiss Ramóna egyenesen a műsor „királynőjének” nevezte Petrát, míg Stohl András részletesen méltatta a művészi kifinomultságát:



“Olyan vagy, mint egy rézműves, úgy vered a ciráldákat, olyan finoman rakod ki az egész táblát, hogy abban nem lehet hiba.”

Ezek a szavak jól tükrözik, hogy Petra művészi képességei mennyire lenyűgözőek és precízek.

Liptai Claudia pedig különleges képességére hívta fel a figyelmet, miszerint Petra képes „belebújni” valaki más bőrébe, de mégis mindig saját egyénisége is megjelenik az előadásban:

“Amit te tudsz Petra, azt te nem tudod, de tudod. Valami olyan képességed van, amivel belebújsz valaki bőrébe, de ettől nem valakit látunk, hanem veled együtt ezt az elegyet, és mégis megtörténik.”

Nektek hogy tetszett Gubik Petra megható produkciója? Vajon ő lesz a Sztárban sztár All Stars királynője?


Gubik Petra: Magányos csónak

Hirdetés

Kövess minket a Google Hírek-ben is!