Kezdőlap AKTUÁLIS Most jelentették be a hírt Sebestyén Balázsról, az egész ország meglepődött

Most jelentették be a hírt Sebestyén Balázsról, az egész ország meglepődött

Hirdetés

Sebestyén Balázs, aki DJ Oti művésznéven immár a lemezjátszók mögött is bizonyít, újabb nagy bejelentéssel lepte meg rajongóit.

 

Hirdetés

A nyár folyamán Siófokon, a Plázson tartott bulijára közel tízezren voltak kíváncsiak, és most hivatalossá vált, hogy a rádiós-műsorvezető 2025. augusztus 19-én a Budapest Parkban is fellép.

DJ Oti visszatér

Sebestyén Balázs már tegnap előre jelezte közösségi oldalain, hogy nagy bejelentésre készül, ami mára valóssággá vált: DJ Oti Budapest szívében, a Budapest Park színpadán fogja újra megdobogtatni a bulizók szívét.

A közlemény humorosan utal arra, hogy Sebestyén Siófokon olyan ikonikus bulit hozott össze, hogy a kiadóknak még a történelemkönyveket is ki kellett bővíteniük a 2024-es eseményekkel.



Ezúttal is egy grandiózus, felejthetetlen show-ra számíthatnak azok, akik szeretik a ’90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereit.

A közönség kedvence

A humoros szövegben kiemelik, hogy Sebestyén Balázs DJ karrierje során visszautasította a szaúdi herceg születésnapi partiját és Elon Musk céges összejövetelét, ám a magyar közönségnek nem tudott nemet mondani.

Balázs így ismét azon „Honfoglalók tüzes lendületével felvértezett” bulizók előtt fog fellépni, akiket viccesen “Meine Familie”-nek nevez.

Várható zenei program

DJ Oti ezúttal is a ’90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereit viszi a színpadra, amivel garantálja a nosztalgikus hangulatot és a felhőtlen szórakozást.



A 2025. augusztus 19-i buli a Budapest Parkban az év egyik legnagyobb zenei eseményének ígérkezik, ahol a közönség Balázs zenei válogatását élvezheti, és a nyár végi bulihangulat garantált lesz.

A rajongók tehát készülhetnek, hiszen DJ Oti visszatér, és újra megrázza Európa szívét a Budapest Parkban!

Hirdetés

Kövess minket a Google Hírek-ben is!