Kezdőlap AKTUÁLIS Kiderült az igazság Ördög Nóra és Krausz Gábor múltjáról

Kiderült az igazság Ördög Nóra és Krausz Gábor múltjáról

Hirdetés

Krausz Gábor, a Séfek séfe népszerű sztárséfje legutóbbi interjújában őszintén beszélt a TV2 különböző műsoraiban szerzett tapasztalatairól, valamint a műsorvezető Ördög Nórával való kapcsolatáról.

 

Hirdetés

Krausz, aki az évek során a TV2 több nagy sikerű produkciójában is szerepelt – mint az Ázsia Expressz vagy a Dancing with the Stars – a Borsnak adott interjúban mesélt a műsorok hátteréről és személyes élményeiről.

TV2 sikeres műsorainak állandó szereplője

Krausz Gábor nem csupán a Séfek séfe állandó zsűritagjaként vált ismertté, de más TV2-es műsorokban is feltűnt az elmúlt évek során, ahol a közönség szeretetét és elismerését is kivívta. Az Ázsia Expressz kihívásai és a Dancing with the Stars táncos produkciói során is megmutatta, hogy nemcsak a konyhában, hanem a képernyőn is otthonosan mozog.

Őszinte vallomás Ördög Nórával kapcsolatban

Az interjú egy pontján Krausz kitért a Séfek séfe műsorvezetőjéhez, Ördög Nórához fűződő kapcsolatára. A sztárséf a tőle megszokott őszinteséggel és humorral jellemezte Nórát, és elárulta, hogy a műsor forgatása során igazi munkakapcsolat alakult ki köztük, amit kölcsönös tisztelet és baráti hangulat jellemez.



„Nóri egy igazi profi, aki mindig tudja, hogyan hozza ki a maximumot mindenkiből. Nagyon jó vele dolgozni, mert nemcsak a kamerák előtt, de a háttérben is figyelmes és támogat mindenkit” – mondta Krausz, hozzátéve, hogy Nóra munkamorálja és közvetlen személyisége rendkívül inspiráló.

Új évad, új kihívások

A Séfek séfe soron következő, hatodik évada hamarosan indul, ahol Krausz ismét zsűritagként vesz részt. Az új évad még több izgalmat ígér, hiszen a versenyzők között új tehetségek bukkannak fel, a kihívások pedig egyre nagyobbak lesznek.

Krausz, Ördög Nóra, Wolf András és Vomberg Frigyes mellett a nézők ismét izgalmas küzdelmeket láthatnak, ahol a séfek mindent megtesznek azért, hogy elnyerjék a Séfek séfe címet.



Krausz Gábor őszinte interjúja és elismerő szavai Ördög Nóra iránt is bizonyítják, hogy a TV2 produkciói mögött nemcsak professzionális munka áll, hanem valódi barátságok és inspiráló kapcsolatok is.

Hirdetés

Kövess minket a Google Hírek-ben is!