Kezdőlap AKTUÁLIS Németh Lajos váratlan bejelentése mindenkit meglepetett

Németh Lajos váratlan bejelentése mindenkit meglepetett

Hirdetés

Az ősz végre megérkezett, és az időjárás is egyre inkább az évszaknak megfelelően alakul. Németh Lajos meteorológus legfrissebb tájékoztatása szerint az elmúlt hetekben rendkívül változékony időjárás jellemezte az országot.

 

Hirdetés

Múlt héten sok helyen még nyárias hőmérsékletek uralkodtak, de mostanra már érezhető a hőmérsékletek csökkenése.

Jelenleg igazi kirándulóidő van, a hűvös, de napos idő lehetőséget ad arra, hogy a természetkedvelők felfedezzék a színes őszi tájat. A fák lombjai gyönyörű színekben pompáznak, ami különösen vonzóvá teszi a kirándulásokat.

Az őszi időszakban a levegő tiszta és friss, ami kiváló lehetőséget nyújt a kültéri programokhoz.



Azonban nem mindenhol lesz felhőtlen az időjárás. Németh Lajos figyelmeztetett arra, hogy az ország bizonyos részein fagyokra is számítani kell.

Éjszaka a hőmérséklet már fagypont alá süllyedhet, ezért érdemes felkészülni a hűvösebb éjszakákra, és figyelni a hőmérséklet alakulására.

Összességében tehát az őszi időjárás változékony, de a napos, hűvös napok lehetőséget adnak a szabadban való tartózkodásra.

A kirándulásokra vágyóknak érdemes kihasználniuk ezt az időszakot, de fontos, hogy figyelembe vegyék a várható fagyos éjszakákat is, amikor a hőmérséklet jelentősen csökkenhet.



 

Kövess minket a Google Hírek-ben is!

Hirdetés