Kezdőlap AKTUÁLIS Vajtó Lajos megszólalt Noszály Sándor állapotáról

Vajtó Lajos megszólalt Noszály Sándor állapotáról

Hirdetés

Noszály Sándor, a korábbi teniszcsillag és nemrégiben a Sztárbox győztese, az elmúlt napokban zavart megnyilvánulásai miatt került a figyelem középpontjába.

 

Hirdetés

A sportoló mindössze egy hete aratott fölényes győzelmet Pulai Imre felett a ringben, ám azóta nem a sikerei, hanem különös viselkedése vonzza a figyelmet.

A Blikk munkatársainak sikerült utolérniük a tengerentúlon tartózkodó Noszályt, de az általa adott válaszok tovább növelték az aggodalmakat. Kérdéseikre a teniszező a következő zavaros választ adta:

Most valahogy minden tökéletes. Most indul a Mátrix, most nem a kék tablettát fogjátok enni, hanem a pirosat. Börtönéből szabadult sas lelkem a rónák végtelenjét látja. Az élet túl komoly ahhoz, hogy komolyan vegyük. Vicc. Mindegy…111.

Barátai tehetetlenek




Noszály egyik közeli barátja, Vajtó Lajos, egy Facebook-bejegyzésben fejezte ki aggodalmát, és kifejtette, hogy a sportoló közvetlen környezete is tehetetlenül áll a helyzet előtt. Mint írta, még a legközelebbi barátai sem tudnak segíteni rajta, és Noszály agresszívvé válik, ha orvosi segítséget próbálnak neki ajánlani.

Vajtó Lajos tisztázta, hogy a problémák hátterében nem áll kábítószer-használat, sokkal inkább mélyebb mentális gondok lehetnek jelen:

A legjobb barátja lepattant róla. Folyamatosan próbálja jobb belátásra bírni, de egy 30 másodperces monológ után leteszi a telefont. Ha orvosi segítséget akarunk, akkor pedig agresszív lesz. Csak a jó Isten tud segíteni, és az isteni szerencsében bízhatunk. A tévedések elkerülése végett: bár ezt senki nem fogja elhinni, nem kábítószer-problémáról van szó.

Vajtó Lajos: „Ijesztő, amit látok”

A Bors megkeresésére Vajtó Lajos további részleteket osztott meg Noszály Sándor állapotáról. Elmondása szerint, míg Sándor Magyarországon élt, úgy tűnt, hogy az élete felfelé ível, és barátságuk is intenzív volt.

Azonban most, ahogy Sándor viselkedése megváltozott, Vajtó Lajos is értetlenül áll a helyzet előtt:




Érthetetlen, ijesztő és sajnálatos, amit most látok. Két hete a bokszringben találkoztunk, ott még semmi furcsát nem tapasztaltam rajta. Bill Gates, Elon Musk, Mike Tyson társaságában teniszezett… Egyszerűen nem jutok szóhoz és nem is kívánok többet mondani erről.

Noszály Sándor barátai és a közvélemény is egyre nagyobb aggodalommal figyelik a sportoló megnyilvánulásait, és abban reménykednek, hogy a helyzet mielőbb megoldódik.

Kövess minket a Google Hírek-ben is!

Hirdetés