Kezdőlap AKTUÁLIS Nagy a baj – Most jött a hír Noszály Sándorról, aggódnak a...

Nagy a baj – Most jött a hír Noszály Sándorról, aggódnak a barátok

Hirdetés

Péntek este sokkolta a magyar közvéleményt a hír, miszerint Noszály Sándor, az egykori teniszcsillag és a korábbi Nagy Ő szereplője, Los Angelesben a rendőrség kezére került.

 

Hirdetés

Az eseményeket még zavarosabbá teszi, hogy a 52 éves sportoló az elmúlt napokban több furcsa videót is posztolt, amelyekben összefüggéstelenül beszélt, spirituális utazásokról és mély belső folyamatokról mesélt követőinek.

Noszály barátai és ismerősei egyre nagyobb aggodalommal figyelik a teniszcsillag viselkedését. A legutóbbi sztárboxos mérkőzésén is megdöbbentette az őt ismerőket, különösen, hogy a ringben sem tűnt önmagának.

A meccsen bár sikeresen kiütötte ellenfelét, Pulai Imrét, viselkedése és megjegyzései sokakat megdöbbentettek. Egy stábtag is megerősítette: „Sándor nem volt igazán önmaga. Érthetetlen dolgokat mondott, és furcsa viselkedése miatt többen is aggódni kezdtek.”



Az Egyesült Államokban élő barátai már korábban is jelezték, hogy Sándor viselkedése aggasztóvá vált. Az egyik ismerőse végül kénytelen volt értesíteni a rendőrséget, miután úgy érezte, hogy Noszály pszichés problémákkal küzdhet.

Noszály maga is elismerte ezt egy Instagramra feltöltött videójában, bár zavarosan fogalmazott: „Bent voltam a rendőrségen. Hülyét csináltam belőlük. Most engedtek ki.”

Az elmúlt hét során Noszály több videót is megosztott, amelyek egy része később eltűnt, de néhány továbbra is elérhető. Ezek a videók többek szerint nehezen értelmezhetők, és mély lelki utazásokra utalnak.

Egyik videójában például arról beszélt, hogy a depresszióra nem szabad gyógyszert szedni, mivel „ezek nem hatnak”, és hogy „csak ösztönösen lehet haladni az életben”.

Egy másik videójában Noszály saját életét egyfajta misztikus „karmikus küldetésnek” nevezte, amely során apja halála és saját reinkarnációja is szerepet játszott.



„Apám miatta halt meg, mert nem bírta a reinkarnációt, de most már Jedi vagyok, és tartom az erőt” – mondta egyik videójában, amely még jobban elmélyítette az aggodalmakat ismerősei körében.

A rajongók és követők egyre jobban aggódnak érte, többen attól tartanak, hogy Noszály mentális problémákkal küzdhet, vagy esetleg tudatmódosító szerek befolyása alatt állhat.

Noszály egyik barátja és korábbi ringbéli ellenfele, Pulai Imre is megszólalt az ügyben, aki arra biztatta Noszályt, hogy azonnal kérjen segítséget.



„Sándor azonnal kérjen segítséget a megfelelő emberektől, és ezt nem bántásból, hanem jóindulatból mondom” – üzente Pulai a Blikken keresztül.

Noszály Sándor állapota komoly aggodalomra ad okot, és bár egyelőre nincsenek hivatalos információk arról, hogy pontosan mi történt vele Los Angelesben, barátai és rajongói remélik, hogy hamarosan segítséget kap, mielőtt komolyabb baj történne.

Kövess minket a Google Hírek-ben is!

Hirdetés