Kezdőlap AKTUÁLIS Mi történt a Sztárban Sztárban? Gubik Petra előadása könnyekig hatotta a nézőket

Mi történt a Sztárban Sztárban? Gubik Petra előadása könnyekig hatotta a nézőket

Hirdetés

Az idei Sztárban Sztár All Stars évadában Gubik Petra ismét lenyűgözte a közönséget és a zsűrit. A tehetséges színésznő és énekesnő, aki már eddig is a legnagyobb esélyesek között volt számon tartva, mostani produkciójával olyan érzelmi mélységet ért el, hogy a nézők könnyeikkel küzdve nézték végig előadását.

 

Hirdetés

Az esti műsorban Petra a 90-es évek egyik legismertebb magyar énekesnőjét, Friderikát idézte meg. A színpadon teljes átéléssel és megrendítően adta elő Friderika egyik ikonikus dalát. Az érzelmekkel telített, szívszorító produkció láthatóan mélyen megérintette a közönséget. A nézők között sokan nem bírták ki könnyek nélkül, és a kamera is többször mutatta, ahogyan a zsűritagok szeme sarkában is megcsillantak a könnyek.

Az érzelmek hulláma a zsűrit is magával ragadta

Az előadás után a zsűri tagjai egymás után osztották meg elismerő szavaikat. Lékai-Kiss Ramóna nem tudta elrejteni meghatódottságát, és elcsukló hangon mondta:



„Máshonnan építkezel, mint a Puskás Peti, de valahogy mégis ő jutott eszembe a produkciód alatt. Ugyanolyan érzéseket váltasz ki bennem, mégis másképp építed fel az előadásodat. Potyogtak a könnyeim, olyan mélyen megérintettél.”

Liptai Claudia is azonnal kifejezte csodálatát Gubik Petra felé:

„Ez olyan ritka kincs, hú de jó, hogy ismerhetlek! Hogy ad a Jóisten valakinek egy ilyen csodálatos hangot, és te egy ezerarcú lény vagy. Olyan légiesség, olyan éteriség van benned, hogy bárhogy alakuljon a verseny, te már most biztos győztese vagy. És mi, nézők is győztesek vagyunk, mert hétről hétre láthatjuk a fellépéseidet.”

Stohl András különösen mély elemzést adott az előadásról

Stohl András sem maradt közömbös Gubik Petra teljesítménye iránt. Az ikonikus színész és műsorvezető kiemelte, hogy egy ilyen érzelmekkel telített dal előadása rendkívül nagy kihívás, különösen, ha a közönség talán már nem is emlékszik az eredeti énekesnőre:



„Egy ilyen típusú dallal nagyon nehéz meggyőzni az embereket. Nem akarom Friderikát megbántani, de talán a mai fiatalabb generáció már nem is ismeri őt. De ahogy most hallgattalak, eszembe jutott, hogy ha nem ismerték Friderikát, akkor ilyennek képzelhették el. Tökéletesen hoztad át az érzelmeket, pontosan így énekelte volna ő is.”

Stohl még hozzátette:

„Te biztos nem e földi lény vagy. Valami egészen különlegeset képviselsz, és ez minden előadásodon érződik.”

A műsor abszolút győztese?

Gubik Petra eddig is a Sztárban Sztár All Stars versenyének egyik legnagyobb esélyese volt, de a szombati előadása után úgy tűnik, egyre közelebb van ahhoz, hogy a műsor abszolút győztese legyen. Az énekesnő produkciója annyira lenyűgözte a zsűrit, hogy mindegyiküktől maximális pontszámot kapott, ezzel megszerezve a hétről hétre áhított 10 pontokat.

Az előadás utáni közösségi médiás visszajelzések is alátámasztják, hogy Gubik Petra nemcsak a zsűri, hanem a közönség kedvence is. Sokan írták, hogy az este csúcspontja egyértelműen az ő produkciója volt, és már alig várják, hogy lássák, hogyan fog szerepelni a döntőben.

Vajon valóban ő lesz a műsor végső győztese? Egy biztos: akár nyer, akár nem, Gubik Petra nevét sokáig emlegetni fogják a magyar televíziózás történetében.



Nektek hogy tetszett Gubik Petra produkciója?

Kövess minket a Google Hírek-ben is!

Hirdetés