Kezdőlap AKTUÁLIS Mindenkit váratlanul ért – Liptai Claudia olyat mondott élő adásban Tóth Gabinak,...

Mindenkit váratlanul ért – Liptai Claudia olyat mondott élő adásban Tóth Gabinak, amire nincsenek szavak

Hirdetés

A Sztárban Sztár All Stars elődöntője izgalmas fordulatokat hozott, hiszen Tóth Gabi Azahriah szerepében lépett színpadra, és a produkciója mélyen megérintette a közönséget és a zsűrit is.

 

Hirdetés

A művésznő annyira komolyan vette a feladatát, hogy stopperrel mérte, el tudja-e mondani a szöveget a megadott időn belül, figyelembe véve, hogy a zenész milyen gyorsan pörgeti a nyelvét.

Gabi előadásával óriási sikert aratott, Stohl András is elismerte, hogy a múlt héten őt küldte volna haza, de most már nagyot nőtt a szemében.

A produkció során Liptai Claudia is kifejezte elismerését, ám a pozitív kritikák közben Tóth Gabi annyira elérzékenyült, hogy az arcát a kezébe temetve sírta el magát.

„Idejöttél ebbe a műsorba úgy, hogy sokszor volt benned – mindig éreztem a megnyilvánulásaidból – egyfajta tüskésség. És ha valakinek ez a műsor a mennybe menetelét mutatja, az te vagy, mert olyan szinten csak a művészetedet látjuk most. Ez volt az a kislány, akit én láttam a Megasztárban, és tündöklően jó, csodálatos művész.



Olyan szinten alkottál ma valamit, amit soha nem fogunk elfelejteni, ebben biztos vagyok. Most egy másik ember bőrében tündökölsz, és ez egy nagyon ritka adottság” – értékelte Claudia, amire Gabi könnyekkel a szemében köszönte meg a szavakat.

Tóth Gabi elmondta, hogy mélyen azonosulni tudott a dal szövegével, mivel éppen egy nehéz időszakon van túl. „Megélni a mellőzöttséget a csúcsról, a bezártságot, vagy azt, hogy úgy érzed, vége mindennek, és közben onnan felszívni magad, nagyon nehéz feladat. Nagyon jól esett, amit Claudia mondott, mert nekem tényleg ez a vágyam.



Sokat hibáztam és sok hülyeséget csináltam, de nekem a színpad az életem, illetve az, hogy énekelhessek és ezt átadhassam” – tette hozzá az énekesnő, akinek szívhez szóló szavai még inkább megmutatták, mennyire fontos számára a zene szeretete és az érzelmek kifejezése.

A Sztárban Sztár All Stars továbbra is izgalmas fordulatokat tartogat, de Tóth Gabi produkciója már most is emlékezetessé vált, nemcsak a nézők, hanem a zsűri számára is.

 

Kövess minket a Google Hírek-ben is!

Hirdetés