Kezdőlap AKTUÁLIS Amiről eddig senki nem tudott – ő ült a BMW anyósülésén Sallai...

Amiről eddig senki nem tudott – ő ült a BMW anyósülésén Sallai Nóráék balesetekor

Hirdetés

Az országot megrázta Sallai Nóra és kisfia tragikus autóbalesetének híre, amely szinte azonnal a figyelem középpontjába került.

 

Hirdetés

Az eset azonban nemcsak a színésznőt és családját érintette, hanem azoknak az embereknek az életét is, akik a másik autóban, a BMW-ben utaztak.

Kevin és Rikárdó, a BMW utasai, szintén elszenvedői lettek a tragédiának. Kevin családja a Borsnak adott interjúban osztotta meg fájdalmát, valamint kifejezte együttérzését a gyászoló család iránt.

Kevin nagynénje, Erzsébet, a család képviseletében elmondta, mennyire megrázta őket a kisfiú elvesztése. Elmondása szerint unokaöccse nem akart ártani senkinek, és ha időben észreveszi a közeledő autót, biztosan figyelmezteti a sofőrt.


A baleset súlyos testi és lelki sérüléseket okozott Kevinnek, aki jelenleg otthonában lábadozik, eltört combcsontjával és mély lelki sebekkel küzd.

Kevin becsületesen megdolgozott a pénzéért

Erzsébet nyíltan beszélt arról is, hogy Kevin becsületes fiú, aki keményen dolgozott, hogy pénzt keressen. „Krumplit, káposztát és salátát szedett, amíg tartott a szezon.

Becsületesen megdolgozott a pénzéért, ő egyáltalán nem egy szélhámos, semmirekellő gyerek” – mondta Erzsébet. A nagynéni elmondta, hogy a baleset után meglátogatták Kevint, aki mély fájdalmakat él át, mind testi, mind lelki szinten.

„Kevin sajnálja a történteket. Ha látta volna a színésznő autóját, biztos figyelmezteti Rikárdót, hogy álljon meg” – tette hozzá Erzsébet.

Kevin bocsánatot szeretne kérni

Kevin a baleset ellenére szeretné kifejezni bocsánatkérését és együttérzését a gyászoló családnak. Erzsébet hangsúlyozta, hogy Kevin mélyen vallásos és becsületes családban nőtt fel, és távol állnak tőle az olyan negatív vélemények, amelyek egyes kommentelők terjesztenek róla az interneten.

A nagynéni szerint az emberek hajlamosak elfelejteni, hogy egy tragikus baleset bármikor, bárkivel megtörténhet, és senki sem szándékosan okoz ilyen szörnyűséget.


A rendőrség nyomozást indított

A rendőrség halált okozó közúti baleset gondatlan okozása miatt folytat nyomozást. A szakértők bevonásával vizsgálják a baleset pontos körülményeit és a felelősség kérdését.

A családok közötti fájdalom és veszteség mélyen megérintette az egész országot, és mindkét fél igyekszik feldolgozni a tragédia következményeit.

Az ország együttérzéssel figyeli az eseményeket, és reménykedik abban, hogy a rendőrségi vizsgálat hamarosan fényt derít a baleset minden részletére.

Kövess minket a Google Hírek-ben is!

Hirdetés