Kezdőlap AKTUÁLIS Összetörtek a rajongók, most jött a szomorú hír Azahriah-ról

Összetörtek a rajongók, most jött a szomorú hír Azahriah-ról

Hirdetés

Azahriah, a mindössze 22 éves, rendkívül népszerű magyar zenész, vasárnap este saját YouTube-csatornáján közölte követőivel, hogy ideiglenesen visszavonul a nyilvánosságtól.

 

Hirdetés

Az előadó egy érzelmes és megható üzenetben osztotta meg rajongóival, hogy szüksége van egy kis időre, hogy megpihenjen, feltöltődjön és újra megtalálja a belső egyensúlyt. Bár pontos visszatérési dátumot nem adott meg, Azahriah biztosította a közönségét, hogy amikor ismét színpadra áll, azt még nagyobb energiával és lelkesedéssel fogja tenni.

„Őszintén hálásan köszönöm nektek az elmúlt 3 év pörgést. Nagyon vigyázzatok magatokra, keressétek a saját utatok, és minden erőtökkel a fejlődésen legyetek, és hogy szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz.

November végén jön a film/pusi koncertfilm, most meg lemegy az eu tour, eztán egy darabig felszívódok. Szeretlek titeket” – írta Azahriah.



Rajongói szeretettel és megértéssel fogadták a hírt
A zenész közössége azonnal reagált a bejelentésre, és a legtöbb komment támogató, megértő és szeretetteljes volt. Sokan kiemelték, hogy Azahriah döntése nemcsak bátor, de bölcs is, hiszen az állandó nyomás és pörgés hosszú távon negatív hatással lehet bárki mentális és fizikai egészségére.

Az egyik rajongó megjegyezte: „Nagyon ügyes és jó lépés. Amikor már az embereknek kezd kicsit sok lenni, hogy mindenki Azahriah-fan, akkor jön a szünet. Mert hiába finom egy kaja, ha mindennap azt eszed, megunod, sőt talán még meg is utálod.

Ritka az az előadó, aki ezt meglátja és tud ’szünetet’ tartani. Pedig ha a csúcson hagyod abba, akkor ugyanoda is érkezel vissza, eltelhet bármennyi idő.”

Egy másik kommentelő, aki Amerikából írt, méltatta Azahriah zenéjének hatását és azt, hogy milyen mélyen megérintette a hallgatókat: „Az egészség meg a család a legfontosabb, és remélem, jól kipihened magad, mert ilyen túlpörgetett ütemet nem lehet szünet nélkül bírni. […]



Hálásak vagyunk azért, hogy vagy, és hogy így határokon és életkorokon keresztül egyesíteni tudtad az embereket a zenéddel.”

Egyensúly keresése és az újrakezdés ígérete
Azahriah, aki az elmúlt három évben óriási sikereket ért el, elismerte, hogy számára is fontos a megújulás, hogy friss energiákkal térhessen vissza a színpadra.

Az európai turné befejeztével, valamint a november végén megjelenő koncertfilm után egy időre eltűnik a nyilvánosság elől, hogy újra felfedezze önmagát, és készen álljon a további kihívásokra.

A rajongók türelemmel várják, hogy Azahriah ismét színpadra lépjen, és biztosak abban, hogy a zenész még nagyobb elhivatottsággal tér majd vissza, miután kipihente magát.

Kövess minket a Google Hírek-ben is!

Hirdetés