Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Vége! Október 11.-én új korszak kezdődik ezeknek a csillagjegyeknek

Vége! Október 11.-én új korszak kezdődik ezeknek a csillagjegyeknek

Hirdetés

Október egy különleges hónap a csillagászati események szempontjából, hiszen több fontos retrográd mozgás is zajlik, amely jelentős hatással lesz az emberek életére.

 

Hirdetés

Bár a Merkúr megkímél minket az ismert retrográd drámától ebben az időszakban, a Plútó és a Jupiter retrográdjai továbbra is intenzív energiákat hoznak magukkal, és az átalakulás kapujába vezetnek minket.

Jupiter retrográd: Október 9-én kezdődik

A Jupiter, az asztrológia szerencse és bőség bolygója, október 9-én kezdi meg retrográdját, és ez visszatekintést igényel tőlünk az elmúlt hónapokra. A Jupiter retrográd periódusa általában azt sugallja, hogy gondoljuk át nagyobb céljainkat, az életünkben betöltött szerepünket, és hogy mennyire használjuk fel bölcsességünket és lehetőségeinket.

Bár a retrográd időszakok sokszor kihívásokkal járnak, a Jupiter energiái lehetőséget adnak arra, hogy felismerjük, hogyan alakíthatunk ki pozitív változásokat.

Plútó retrográd vége: Október 11-én beköszönt a nagy átalakulás

A Plútó, amely évente körülbelül öt és fél hónapig tartó retrográd pályán mozog, október 11-én befejezi 2024-es visszavonulását. Ez az esemény különösen fontos, mert a Plútó, az átalakulás, a hatalom és a szélsőségek bolygója, egy korszak lezárását jelzi.



2008 óta a Plútó a Bak jegyében haladt, ahol mélyreható változásokat hozott a hatalommal, struktúrákkal és a társadalom irányításával kapcsolatos kérdésekben. Az idén októberben végződő retrográd időszak azt jelenti, hogy most egy hosszú átalakulási ciklus ér véget, és mindannyian készen állunk egy új kezdetre.

A Plútó befejezi útját a Bak jegyében, és november 19-én visszaköltözik a Vízöntő jegyébe, ahol következő 20 évét tölti. Ez a Plútó utolsó látogatása a Bakban egy emberi élet során, hiszen 230 évig nem tér vissza.

Ezért a jelenlegi időszak kiemelkedően fontos, különösen azok számára, akik a karrierjükben, személyes életükben vagy hatalmi pozícióikban próbáltak változásokat eszközölni.

Mit hoz a Plútó előrehaladása a Vízöntőben?

A Vízöntő jegyébe való átlépés a Plútó számára azt jelenti, hogy a következő két évtizedet a futurisztikus, technológiai innováció és társadalmi fejlődés jegyében tölti.

Ez a korszak jelentős változásokat hozhat a kollektív gondolkodásban, valamint az egyéni szabadság és egyenlőség kérdéseiben. Az átalakulás mostantól a közösségi erők, az új technológiák és a progresszív eszmék köré épül.

A személyes hatások

Míg a Merkúr retrográd időszakaihoz képest a Plútó hatása sokkal mélyebb és lassabban fejlődő, ez az energia nem kevésbé jelentős. A Plútó retrográdjának vége gyakran hoz magával mély belső változásokat és nagy felismeréseket.

Most mindannyian arra késztethetjük magunkat, hogy átgondoljuk azokat a hatalmi dinamikákat, amelyek életünket befolyásolják – legyen szó munkahelyi, kapcsolati vagy belső személyes küzdelmekről.



A Plútó előrehaladása azt jelzi, hogy eljött az idő a hosszú távú változások és az átalakulások elindítására. Azok, akik készen állnak arra, hogy elengedjék a régi mintákat és új irányt vegyenek, most kapják meg az ehhez szükséges energiát.

Október hónap retrográdjai különösen erőteljes hatást gyakorolnak ránk. A Plútó és a Jupiter retrográd energiái segítenek a múlt lezárásában és egy új korszak megkezdésében.

Az elkövetkező hetek lehetőséget nyújtanak arra, hogy mélyebb felismerésekre tegyünk szert, és megnyissuk magunkat a jövőbeli átalakulások előtt.

Kövess minket a Google Hírek-ben is!

Hirdetés