Kezdőlap AKTUÁLIS Drámai bejelentést tett Sallai Nóra férje, a dunaharaszti óvoda a kis Bendét...

Drámai bejelentést tett Sallai Nóra férje, a dunaharaszti óvoda a kis Bendét gyászolja

Hirdetés

A Dunaharaszti óvoda fekete zászlót tűzött ki annak a kisfiúnak az emlékére, aki életét vesztette egy súlyos baleset következtében.

 

Hirdetés

A mindössze 5 éves Bende, Sallai Nóra kisfia, hétfőn hunyt el, miután édesanyjával közúti balesetet szenvedtek Alsónémediben. A tragikus baleset híre mélyen megrázta a helyi közösséget, amely azóta is gyászolja a kisfiút és támogatja a családot.

Az óvoda és a közösség gyásza

Az óvodába járó gyermekek családjai és a helyi lakosok mély megrendüléssel fogadták a hírt. Bár sokan személyesen nem ismerték a családot, a tragédia közelsége mindenkit megérintett. „Mindenki drukkolt azért, hogy a kisfiú túlélje.

Minden nap próbáltunk tájékozódni az állapotukról” – mondta egy helyi lakos, aki a tragédia után a közösség összetartásáról és a család felé irányuló együttérzésről beszélt.

A tragikus baleset részletei



A baleset egy hétfői napon történt Alsónémediben, ahol Sallai Nóra és kisfia autójukban szenvedtek súlyos balesetet. A helyszínen hatalmas durranás hallatszott, ami után percekkel megérkeztek a mentők és a tűzoltók.

A szemtanúk szerint az eseményeket követően hatalmas tömeg gyűlt össze, ami megnehezítette a mentősök munkáját. „A férjem a játszótéren volt, és látta, ahogyan újraélesztik a kisfiút” – mondta egy szemtanú, aki közelről figyelte a mentés folyamatát.

Hősök a helyszínen

A helyiek közül többen is részt vettek a mentésben, köztük egy férfi, aki kiszabadította az autóroncsból az édesanyát és a kisfiút. Egy másik szemtanú szerint egy fiatal lány volt az, aki először megállapította, hogy a kisfiúnak már nincs szívverése, és ezután kezdődtek meg az újraélesztési próbálkozások.

„A mentők perceken belül a helyszínen voltak, és mindent megtettek, hogy megmentsék Nóra és kisfia életét” – tette hozzá a szemtanú.

Bende elvesztése

Az orvosok másfél héten át küzdöttek Bende életéért, de sajnos a sérülései túl súlyosak voltak. A tragédia mély gyászt hagyott maga után nemcsak a családban, hanem a teljes helyi közösségben is, amely azóta is próbál vigaszt nyújtani a gyászolóknak.



A közösség összetartása

Dunaharaszti lakói ismeretlenül is támogatják Sallai Nóra családját ebben a nehéz időszakban. A fekete zászló kitűzése az óvoda bejáratánál szimbolikus gesztus, amely a közösség gyászát és együttérzését fejezi ki.

Kövess minket a Google Hírek-ben is!

Hirdetés