Kezdőlap AKTUÁLIS „Nézzenek a szemébe, és mondják meg, hogy meghalt a fia” – Péterfy-Novák...

„Nézzenek a szemébe, és mondják meg, hogy meghalt a fia” – Péterfy-Novák Éva drámai üzenete a Sallai Nóra tragédiáját okozó sofőröknek

Hirdetés

Péterfy-Novák Éva író egy megrendítő posztot tett közzé a közösségi oldalán, amelyben a gyorshajtó BMW utasaihoz intézett szavait osztotta meg.

 

Hirdetés

Sallai Nóra színésznő szörnyű tragédiát élt át, amikor Alsónémediben egy balesetben elvesztette ötéves kisfiát, Benedeket. A baleset körülményei még vizsgálat alatt állnak, de Péterfy-Novák dühös és érzelmes posztja arra szólítja fel a BMW-ben ülőket, hogy nézzenek szembe Sallai Nórával, amikor a kómából felébred és a fiát keresi.

 

 

 


Péterfy-Novák úgy fogalmazott:
„Annak a bizonyos BMW-nek mind az összes utasát (nem csak a sofőrt) arra kérném, hogy (amint felébred a kómából és a fiát keresi) álljanak majd Sallai Nóra elé, nézzenek a szemébe, és ők legyenek azok, akik belemondják a szemébe, hogy meghalt a fia. Hogy ők együtt, talán józanul, talán ittasan, talán tisztán, talán bedrogozva, megölték a fiát.”




Szentesi Éva író is hozzászólt a történtekhez, ironikusan megjegyezve, hogy ha a sofőröknél „száz gramm fű” lett volna, valószínűleg börtönbe kerültek volna, míg ebben az esetben szabadlábon védekezhetnek majd.

A történet nem csak a család számára hatalmas tragédia, hanem társadalmi vitát is gerjesztett az ittas vezetés, valamint a felelősségvállalás kérdéséről.

Kövess minket a Google Hírek-ben is!

Gyász és harag: Puskás Peti üzenete Sallai Nóra elvesztett kisfia után

Az egész ország aggódik: Gombos Edina családja újra életveszélyben
Csak ők örülhetnek: nekik jár a 13. havi nyugdíj 2024-ben

Hirdetés