Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír Berki Mazsi párjáról

Most jött a hír Berki Mazsi párjáról

Hirdetés

Berki Renáta, más néven Mazsi, és párja, Kajári Zoltán magánéletüket eddig szigorúan védték a nyilvánosság elől, azonban idén a Nyerő Páros című sztárpárshow-ban való szereplésük révén betekintést engedtek a két éve tartó kapcsolatukba.

 

Hirdetés

Az influenszer és édesanya számára nem idegen a kamerák előtti szereplés, ám Kajári Zoltán, aki ingatlanfejlesztőként dolgozik, most először vállalta a tévés szereplést.

Kajári a Fókusz riportjában elismerte, hogy kezdetben kihívásként élte meg a kamerák állandó jelenlétét, ám idővel hozzászokott:

“Az első legnagyobb feladat, amit le kellett küzdenem, nem a konkrét feladatok voltak, hanem az, hogy egy kamera az arcomba van helyezve egész nap.”


Mazsi elárulta, hogy a műsor során nem csak feladatokat kellett megoldaniuk, hanem új oldalait is megismerhették egymásnak. Különösen érdekes volt számukra, hogy olyan szituációkban láthatták egymást, amire a mindennapi életben soha nem került volna sor.

“Volt, hogy sírtunk is, legalábbis én”, mesélte Mazsi, aki meghatódva beszélt a közös élményekről és arról, hogyan küzdöttek meg a nehézségekkel, és hogyan tanultak meg együttműködni egy közös cél érdekében.


Az érzelmekkel és kihívásokkal teli műsorban Mazsi és Zoltán kapcsolatuk mélyebb rétegeit is megélték, és a nézők betekintést nyerhettek a szerelmükbe, ami eddig rejtve maradt a nyilvánosság előtt.

Kövess minket a Google Hírek-ben is!

Hirdetés