Kezdőlap AKTUÁLIS Drámai bejelentést tett Lékai-Kiss Ramóna

Drámai bejelentést tett Lékai-Kiss Ramóna

Hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna, ismert magyar színésznő és televíziós műsorvezető, ismét felhívta a figyelmet egy fontos társadalmi ügyre: az állami gondoskodásban élő gyermekek helyzetére.

 

Hirdetés

Október 7-én, az állami gondoskodásban élő gyermekek napja alkalmából közösségi oldalán osztotta meg gondolatait az elhagyott csecsemők sorsáról, különösen azokról, akiknek nincs lehetőségük nevelőszülőkhöz kerülni vagy örökbefogadásra várni.

Ramóna elmondta, hogy sok újszülött nem talál otthonra, mert nincs elég nevelőszülő, ami egy komoly társadalmi probléma Magyarországon.

Szívszorítóan beszélt arról, hogy ezek a gyermekek gyakran nem kapják meg azt a szeretetet és törődést, amire szükségük lenne életük első éveiben.

A színésznő, aki saját gyermekével való szoros kapcsolatából is merít inspirációt, hangsúlyozta a családi egység és a szülői szerep fontosságát, valamint a nevelőszülők hiánya által okozott nehézségeket.



Ramóna korábban is kiállt a gyermekvédelem és a családok támogatása mellett, és rendszeresen részt vesz jótékonysági rendezvényeken, amelyek a rászoruló gyermekek helyzetének javítását szolgálják.

Felhívása most ismét rávilágít arra, hogy az állami gondoskodásban lévő gyermekek számára elengedhetetlen a megfelelő nevelőszülői háttér biztosítása.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lékai-Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés

Kövess minket a Google Hírek-ben is!

Hirdetés