Kezdőlap AKTUÁLIS Színpadra lépett az X-faktorban, amikor megszólalt, mindenki libabőrös lett

Színpadra lépett az X-faktorban, amikor megszólalt, mindenki libabőrös lett

Hirdetés

Abodi-Nagy Blanka 2011-ben tűnt fel először az X-Faktor színpadán, és bár akkor is nagyon jól teljesített, az élő show-ba nem sikerült bejutnia – azóta nem tudta elengedni az álmát, hogy énekesnő legyen.

 

Hirdetés

Most úgy döntött, újra jelentkezik a versenyre, és megpróbálja beindítani a karrierjét.

Amikor Blanka besétált a színpadra, a mentorok először nem azt kérték tőle, hogy énekeljen, hanem hogy meséljen, hiszen biztosak voltak benne, hogy kisgyermekes édesanyaként számára ez nem jelenthet kihívást.

Bár a mentorok Az öreg néne őzikéje című mesét is nagyon évezték Blanka előadásában, a versenyző meggyőzte őket arról, hogy inkább hadd énekeljen, mert szívesebben mesélne a dalával.



Valkusz Milán a könnyeivel küszködve hallgatta végig Blanka produkcióját, Tóth Andi pedig úgy fogalmazott, a versenyző teljesen eggyé vált a színpaddal. Gáspár Laci azt mondta, hogy ő már csak arra vágyik, hogy az idei X-Faktor élő show-jában azt mondhassa: „Hölgyeim és uraim, a színpadon a mesélő, Abodi-Nagy Blanka!”.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés

De nemcsak a mentorokat, a nézőket is azonnal levette a lábáról. „Hidegrázás, megkönnyeztem. Gyönyörű előadás!” „Gyönyörű, számomra megvan a nyertes.”

„Remélem, már készül az élő show-ra!” „Csodásan csengő hangja van” – írták a műsor Instagram-oldalán a kommentelők a produkciója alá.



Kövess minket a Google Hírek-ben is!

A válogatón egy másik tehetségtől is leesett a mentorok álla. Zilincki Nóra Hanna energiájától és erős énekhangjától Gáspár Laci szerint csak úgy „füstölt” a színpad.

A versenyző Tina Turner egyik slágerét adta elő, amivel hatalmas sikert aratott – a közönség és a mentorok is állva tapsoltak neki.

A produkciója sokaknak Tóth Andit juttatta eszébe, az énekesnő ugyanis szintén elsöprő energiájával és elképesztő énekhangjával nyűgözte le a mentorokat a 2014-es X-Faktor válogatóján.

Kövess minket a Google Hírek-ben is!

Hirdetés