Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Így kell jósolni ingával – Minden kérdésedre választ kapsz

Így kell jósolni ingával – Minden kérdésedre választ kapsz

Hirdetés

Az inga használata ősi jóslási és spirituális eszköz, amelyet évszázadok óta alkalmaznak válaszok keresésére és útmutatásra.

 

Hirdetés

Az ingázás egyszerű módszernek tűnhet, de sokan azt állítják, hogy mély intuitív kapcsolatra van szükség ahhoz, hogy pontosan használjuk. Az inga egy súly, amely egy zsinóron vagy láncon lóg, és azáltal, hogy különböző irányokba mozdul, válaszokat ad kérdéseinkre. Ebben a cikkben megismerkedhetsz az inga használatával és a jóslás alapjaival.

Mi is az az inga?

Az inga egy egyszerű eszköz, amely egy zsinórra vagy láncra rögzített súlyból áll. Lehet természetes anyagokból, például kristályból, fémből vagy fából készült.


Az ingázás során az inga mozgása, irányai és sebessége alapján kapunk választ a feltett kérdéseinkre. Sokan úgy vélik, hogy az inga a tudatalattinkkal vagy a spirituális energiákkal van összekapcsolva, és ezeken keresztül kapunk válaszokat.

Hogyan működik az inga?

Az inga működése azon alapul, hogy a testünk finom rezgései vagy energiái átadódnak az eszköznek, és ez az inga mozgásában tükröződik.

A feltett kérdésekre az inga különböző irányokban kezd el mozogni, ami lehetővé teszi, hogy válaszokat kapjunk. Az ingát sokan használják egyszerű „igen” vagy „nem” kérdések megválaszolására, de komplexebb információkhoz is hozzá lehet jutni vele.

Hogyan kell használni az ingát?

    1. Az inga kiválasztása: Az első lépés egy megfelelő inga kiválasztása. A legjobb, ha olyan anyagból készül, amelyhez vonzódást érzel. A kristályból készült ingák különösen népszerűek, mert a kristályok energiája hozzájárulhat a tisztább válaszokhoz.
    2. Nyugodt környezet kialakítása: A jóslás és ingázás során fontos, hogy nyugodt környezetben legyél, ahol nincsenek zavaró tényezők. Ülj kényelmesen, vegyél néhány mély lélegzetet, és próbálj meg lazítani.
    3. Az inga tisztítása: Mielőtt elkezdenéd használni, érdemes az ingát energetikailag tisztítani. Ezt megteheted úgy, hogy hideg víz alatt tartod, vagy füstölővel tisztítod. A tisztítás segít megszabadulni minden külső energiától, és felkészíti az ingát a jóslásra.



  1. Az inga beállítása: Mielőtt bármilyen kérdést feltennél, fontos, hogy az ingát “beállítsd” a saját rezgéseidre. Ehhez ülj le kényelmesen, tartsd az ingát a hüvelyk- és mutatóujjad között, és engedd, hogy nyugodtan függőleges helyzetben lógjon. Ezután kérdezd meg, hogy „mutasd meg az igen választ.” Figyeld meg, hogyan mozog az inga. Majd kérdezd meg, hogy „mutasd meg a nem választ.” Az inga különböző irányokba fog mozdulni, és ezeket jegyezd meg, mert a jövőbeli jóslások során ezek fogják jelezni az „igen” és „nem” válaszokat.
  2. Kérdések feltevése: Amikor készen állsz, hogy kérdéseket tegyél fel, ügyelj arra, hogy a kérdések egyszerűek és egyértelműek legyenek. Az inga leginkább igen/nem típusú kérdésekre ad pontos válaszokat. Például kérdezheted: „Ez a döntés a legjobb számomra?”, vagy „Jól választottam ezzel a lépéssel?”
  3. Válaszok értelmezése: Az inga mozgása fogja adni a válaszokat. Ha az inga az „igen” irányába mozog, az azt jelenti, hogy pozitív választ kaptál, ha a „nem” irányába, akkor negatív. Előfordulhat, hogy az inga körkörösen mozog, ami arra utalhat, hogy a válasz nem egyértelmű, vagy a kérdés újragondolást igényel.

Tippek az inga használatához

    • Gyakorlás: Ahogy bármilyen jóslási módszernél, az ingázásnál is a gyakorlás a kulcs. Minél többet használod, annál jobban megérted a saját ingád jelzéseit.
    • Légy nyugodt: Fontos, hogy tiszta fejjel és nyugodtan ülj le ingázni. A feszültség és az érzelmi zűrzavar befolyásolhatja az eredményeket.
    • Ne kérdezz túl sokat: Az inga használatakor kerüld a túlságosan bonyolult vagy összetett kérdéseket, mert ez megzavarhatja a folyamatot.
    • Higgy a folyamatban: Az ingázás sokak számára intuitív módszer, ezért fontos, hogy higgy a módszerben és bízz az eredményekben.



Mire használható az inga?

Az inga sokféle kérdés megválaszolására alkalmas, beleértve a következőket:

  • Egyszerű döntéshozatal: Például, ha egy nehéz döntés előtt állsz, az inga segíthet az igen/nem kérdések megválaszolásában.
  • Energiák érzékelése: Az inga segítségével felderítheted a különböző energiákat egy adott térben vagy személy körül.
  • Érzelmi irányítás: Ha bizonytalan vagy az érzelmi helyzetekben, az inga segítséget nyújthat a döntéshozatalban.

Az inga használata érdekes és személyes spirituális tapasztalat lehet, amely segíthet önmagad megértésében, és irányt mutathat a mindennapi életben.

Kövess minket a Google Hírek-ben is!

Hirdetés