Kezdőlap AKTUÁLIS Szabadon vágtázó lovak veszélyeztették a forgalmat az M5-ösön – videó

Szabadon vágtázó lovak veszélyeztették a forgalmat az M5-ösön – videó

Hirdetés

Az esetet rögzítették, ahogy a lovak a forgalomban vágtáznak.

 

Hirdetés

Tegnap délután öt megvadult ló vágtázott fel az M5 autópályára a Szeged felé vezető oldalon, hatalmas pánikot okozva a forgalomban. Egy autós videóra rögzítette az eseményt, amelyen jól hallható, hogy az autósok azonnal értesítették a rendőrséget, miközben próbálták megvédeni az állatokat a balesetektől. Vészvillogóval követték a lovakat, hogy figyelmeztessék a többi járművezetőt, és közben igyekeztek biztosítani, hogy az állatok ne sérüljenek meg.

A nem mindennapi esetről készült felvétel hamar terjedni kezdett az interneten, különösen a bevezetem.eu nevű Facebook-oldalon, ahol a videó először megjelent. A bpiautosok.hu is beszámolt az esetről, amely gyorsan felkeltette a figyelmet.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatalos tájékoztatása szerint az incidens pénteken 13 óra 50 perc körül történt a Nagybani Piac közelében, ahol az öt ló szemben vágtázott a forgalommal. Több rendőri egység érkezett a helyszínre, és végül az egyik lehajtónál sikerült leterelniük az állatokat.

A lovakat egy helyszínre érkező lovász vette át, aki visszaterelte őket a villanypásztorral körbezárt legelőjükre, ahonnan eredetileg kiszabadultak. Az állatokat ezt követően egy zárt karámba helyezték, hogy megelőzzék a hasonló esetek megismétlődését.

Szerencsére a rendőrök gyors beavatkozása és az autósok figyelmeztetései megakadályozták, hogy súlyos baleset történjen, és az állatok is épségben megúszták az esetet.


Kövess minket a Google Hírek-ben is!

Hirdetés