Kezdőlap AKTUÁLIS Friss hírek érkeztek Sallai Nóráról

Friss hírek érkeztek Sallai Nóráról

Hirdetés

Friss hírek érkeztek Sallai Nóráról, a Jóban Rosszban című sorozat népszerű színésznőjéről, aki péntek este súlyos autóbalesetet szenvedett Alsónémediben, ötéves fiával együtt. A baleset következtében a színésznőnek sürgősen vérre volt szüksége, ezért kollégái felhívást tettek közzé a közösségi médiában, amelyre rengetegen reagáltak.

 

Hirdetés

Az Országos Vérellátó Szolgálat szakmai főigazgató-helyettese, Nagy Sándor, arról számolt be, hogy a felhívás sikeres volt, és sokan adtak vért, ám a színésznő állapota miatt várhatóan még sok vérkészítményre lesz szüksége a továbbiakban is. A szakember hangsúlyozta, hogy a véradások folyamatosak, és Sallai Nóra állandó transzfúzióra szorul a súlyos sérülései miatt.

Sallai Nóra és kisfia egy családi látogatásról tartottak hazafelé péntek este, amikor autójukat egy nagy sebességgel közlekedő BMW csapta el Alsónémediben, a Haraszti úton. Az ütközés következtében a színésznő autója felborult, és ő valamint gyermeke az autó roncsai alá szorultak. Mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek, Sallai Nóra pedig eszméletlen állapotban került az intenzív osztályra.

Hétfő délután több színészkolléga, köztük Csonka András és Csifó Dorina, közzétett egy felhívást a Facebookon, melyben arra kérik a közösséget, hogy aki teheti, adjon vért Sallai Nóra számára. “A véradás Nóra számára életmentő lehet, ezért hálásan köszönjük mindenki segítségét és támogatását, vércsoporttól függetlenül” – állt a felhívásban.



Csonka András a Retro Rádió szerda reggeli műsorában is megszólalt a színésznő állapotáról, és elmondta, hogy bár rengetegen segítettek, Nóra állapota továbbra is válságos. “Aki nem tud vért adni, az is küldjön energiát, és imádkozzon értük” – tette hozzá.

Nagy Sándor, az Országos Vérellátó Szolgálat főigazgató-helyettese elmondta, hogy a közösségi felhívás hatására sokkal többen mentek el vért adni, mint amennyire eddig szükség volt. „Ez nem jelenti azt, hogy a felesleges vérkészítmény kárba veszne, hiszen más betegek is részesülhetnek belőle” – hangsúlyozta.

A színésznő kezeléséért felelős kórház állandó kapcsolatban van a Vérellátó Szolgálattal, és a jövőben további vérkészítményekre lesz szükség. Jelenleg naponta két-három egységnyi vérigényt jelentenek be, ami az állapot súlyosságától függően még változhat.

Sallai Nóra felépüléséhez minden segítségre szükség van, és bár a felhívás sikeres volt, a színésznő állapota továbbra is életveszélyes.

Ép ésszel szinte felfoghatatlan az a fájdalom és aggodalom, amit Sallai Nóra férje már egy hete átél. A Jóban Rosszban színésznője és ötéves kisfia súlyos autóbalesetet szenvedtek, mindkettőjüket életveszélyes állapotban szállították kórházba. Azóta is folyamatos műtéteket végeznek a színésznőn, akinek állapota továbbra is válságos. Miközben az orvosok küzdenek a színésznő és kisfia életéért, Nóra férje képtelen kilábalni a sokkból, amelybe a tragédia sodorta.



Sallai Nóra és második férje 2016-ban házasodtak össze, kapcsolatukat boldogság és harmónia jellemezte. Két évvel később megszületett közös kisfiuk, Bende, aki beteljesítette boldog családi életüket. Az édesanyát és kisfiát két külön kórházban ápolják, így a család folyamatosan ingázik a két intézmény között. A közösségi felhívások hatására irányított véradást is szerveztek Nóra számára, ami segít a folyamatos transzfúziókban.

A színésznő férje nap mint nap látogatja Nórát a kórházban, mellette van az édesanyja és nővére is. Egy közeli forrás szerint a család teljesen összeomlott az aggodalomtól. “A férje minden nap bent van Nórinál. Az egész család össze van törve, a kétségbeesés és aggodalom felemészti őket. Bár a csodában bíznak, a remény egyre halványabb” – mondta el az informátor.

A legnehezebben a férj viseli a helyzetet. „Úgy érzi, az élete teljesen romokban hever, és nem látja a kiutat. Barátai és családtagjai minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy ne hagyják magára ebben a szörnyű időszakban.”



A férj képtelen dolgozni a történtek után, teljesen felhagyott a munkával, hiszen most csak a feleségére és kisfiára tud gondolni. Egy másik forrásunk szerint a barátok szervezett formában segítik a családapát. „A barátok és családtagok összefogtak, és folyamatosan váltják egymást, hogy mindig legyen valaki Nóra férje mellett. Éjszakára sem merik magára hagyni, annyira mélyen érinti a fájdalom és kétségbeesés” – mesélte egy közeli ismerős.

Miközben Nóra és kisfia életéért harcolnak, a család és a barátok próbálják tartani a lelket a férjben, aki teljesen összetört. A színésznő állapota továbbra is kritikus, a család mindennap reménykedik, de tudják, hogy hosszú út áll még előttük.

Hirdetés