Kezdőlap AKTUÁLIS Váratlan fordulat a Kísértésben – megtörtént az, amire a tv-nézők sem számítottak

Váratlan fordulat a Kísértésben – megtörtént az, amire a tv-nézők sem számítottak

Hirdetés

A Kísértés című műsorban izgalmak és érzelmi hullámzások kísérik a szereplők mindennapjait, különösen Brigit, akit többször is mélyen érintett, amikor felvillant a villában a hűtlenséget jelző piros gömb.

 

Hirdetés

A fiatal lány mindig attól félt, hogy a vőlegénye, Dusán lépett félre, bár eddig Dusán nem lépte át azt a határt, ami indokolta volna a jelzés megjelenését.

Ennek ellenére Brigi több olyan dolgot is látott és hallott Dusánról a videókban, amelyek elszomorították – különösen az, hogy Dusán közel került Edához, sőt, megmentette a kísértőt, amikor korábban haza akarták küldeni.

A legutóbbi adásban újabb fordulat




A legutóbbi adásban ismét felvillant a piros gömb a lányok villájában. Ekkor Brigi meghozott egy váratlan döntést: megcsókolta a mellette ülő Mátét, aki már régóta udvarolt neki, de ő eddig nem engedett a közeledésének.

Brigi így nyilatkozott a csók után:

“Bennem volt, hogy na, akkor dobjuk vissza azt a piros gömböt. Máté szerintem nagyon meglepődött, szerintem benne az volt, hogy én itt most megint kileszek, sírni fogok, meg nagyon rossz lesz nekem. Én azt láttam rajta, hirtelen azt se tudja, milyen rendezvényen van.”

A váratlan csók és annak következményei

A csók egyértelműen válasz volt Brigi részéről a bizonytalanság és a féltékenység érzésére, amelyet Dusán viselkedése váltott ki benne. Bár eddig nem adta be a derekát Máténak, a piros gömb felvillanása és a korábbi csalódások úgy tűnik, elértek egy töréspontot nála.



A kérdés már csak az, hogy ez a csók milyen hatással lesz Brigi és Dusán kapcsolatára, illetve hogyan reagál majd a vőlegény, ha megtudja, mi történt.

A Kísértés folytatódik, és mindenki izgatottan várja, milyen további érzelmi drámák bontakoznak ki a következő adásokban.

Hirdetés