Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír Liptai Claudiáról

Most jött a hír Liptai Claudiáról

Hirdetés

Liptai Claudia csodálatos hírt osztott meg követőivel, ami nemcsak őt, hanem sok más embert is boldoggá tett.

 

Hirdetés

A műsorvezető arca a boldogságtól sugárzik, ahogy ezt a legújabb fotóján is láthatjuk. Claudia érzéseit szavakkal is kifejezte: „Pont úgy érzem magam, ahogy kinézek: meghatottan, mint egy kislány, amikor éppen ballagás után van. Na jó, nagy lány, de akkor is meghatottan.”

Az öröm nem véletlen, hiszen a Sláger FM stúdiójában hatalmas virágcsokorral várták a műsor előtt, ami egyértelmű jele volt a szeretetnek és az ünneplésnek.

Claudia és Ifj. Knézy Jenő visszatértek az Édes kettes című műsorral, amely a népszerű rádiócsatorna egyik kedvelt produkciója. Az újraindulás nemcsak egy újabb műsort jelent, hanem azt is, hogy a hallgatók újra élvezhetik a páros dinamikus és szórakoztató beszélgetéseit.

A műsorban Claudia megosztotta a hallgatókkal az élete legnehezebb pillanatait is, köztük édesapja haláláról készült megrendítő videót. Ez a hiteles és érzelmes megnyilvánulás még inkább megmutatja, mennyire fontos számára a közönsége és a műsor, amit évek óta vezet.



A nézők és hallgatók örömmel fogadták a hírt, és Claudia pozitív energiája mindenkit magával ragadott.

Az Édes kettes újraindulása nemcsak egy műsor visszatérését jelenti, hanem egy közösségi élményt is, ahol az emberek együtt örülhetnek, beszélgethetnek és szórakozhatnak.

Ünnepeljük együtt Liptai Claudia boldogságát és az Édes kettes új kezdetét a Sláger FM-en!

Hirdetés