Kezdőlap AKTUÁLIS Leesett az álla mindenkinek – Ezt mondta Dér Heni Sztárboxos veresége után

Leesett az álla mindenkinek – Ezt mondta Dér Heni Sztárboxos veresége után

Hirdetés

Bár Dér Heni bokszmeccsét elveszítette Sápi Vivien ellen az RTL Sztárbox című műsorának múlt vasárnapi adásában, a művésznő emelt fővel és boldogan távozott a ringből.

 

Hirdetés

A meccs során Heni óriási küzdelmet vívott, ami nemcsak a fizikai erőnlétét, hanem a belső harcait is próbára tette. A pontozásos vereség ellenére Heni büszke arra, hogy megküzdött önmagával és a megfelelési kényszerével.

A sport iránti szeretete mindig is része volt az életének, de a Sztárbox műsora új lendületet adott számára. A családja, különösen a két kisgyermeke támogatása, elengedhetetlen volt a felkészülés során.

Heni számára nemcsak a ring, hanem a mindennapok is kihívást jelentettek, hiszen az édesanya szerepe mellett a sportolás is fontos volt számára.

„Most már nem akarok apának bizonyítani, már nagyon rég nem. Ez a húszas éveimre jellemző volt, mert ő fiú gyermeket szeretett volna, nekem pedig a legnagyobb „hibám”, hogy lánynak születtem. Talán ezért lettem fiúsabb.



A boksz kihozta belőlem ezt a fiús típust!” – magyarázta Heni a meccs után. Az énekesnő korábban is beszélt arról, hogy szerelme, Bakos Gergely sokat segített neki a nőiessége megélésében, és ma már nem éli meg a lázadó tinédzser időszakát.

Heni döbbenetes vallomása során kitért arra is, hogy nemcsak a boksz, hanem a családi kapcsolatok terén is fejlődött. Csalódottságról nem volt szó, hiszen elsősorban magának szeretett volna bizonyítani, nem pedig az édesapjának, akivel a kapcsolata korábban nem volt felhőtlen.

A két diplomával rendelkező énekesnő érezte a nyomást, hiszen édesapja mindig is fiút várt, ami miatt kompenzálni próbált.

Először akkor lázadt fel az apja akaratával szemben, amikor jelentkezett a Megasztárba, ahol országos hírnevet szerzett. A siker ellenére sokáig tartott, míg az édesapja is elismerte a tehetségét és munkásságát.



Szerencsére ma már jó viszonyt ápolnak egymással, ami Heni számára megnyugtató. A Blikk kameráin keresztül viccesen üzent édesapjának: „Apa, remélem, nem a kedvenc filmed nézted, és néha átkapcsoltál, meglestél engem is!”

Dér Heni nemcsak a ringben vívott küzdelmeivel, hanem a személyes fejlődésével és a családi kapcsolataival is példát mutat mindazoknak, akik a megfelelési kényszerrel küzdenek.

A bokszmeccs elvesztése csak egy új kezdetet jelentett számára, ahol a legfontosabb győzelem a saját magával vívott harc volt.

Hirdetés