Kezdőlap AKTUÁLIS Feladta a harcot – drámai pillanat az Árulókban, a kamerák előtt történt...

Feladta a harcot – drámai pillanat az Árulókban, a kamerák előtt történt minden

Hirdetés

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor második hetén újabb fordulatok és drámai pillanatok zajlottak le.

 

Hirdetés

A legutóbbi adásban két ártatlan játékos is búcsúzott a realityből, közülük egyikük azonban önként döntött a távozás mellett. Herceg Erika nem bírta tovább a játék által okozott lelki nyomást, és úgy döntött, feladja a küzdelmet.

A taktikai valóságshow izgalmai egyre fokozódnak, miután a nyomozók legutóbb Bereczki Zoltánt szavazták ki, aki ártatlannak bizonyult, majd Dér Heni „mérgezte meg” Szorcsik Vikit.

A gyilkosok éjszaka újabb áldozatot választottak, akinek kiléte a mai adásban derült ki. Azonban nem ez volt az egyetlen váratlan fordulat: Árpa Attila jelentette be, hogy Herceg Erika egészségügyi okok miatt feladta a játékot.

Az énekesnő a kamerák előtt őszintén beszélt arról, hogy a játék pszichés terhei miatt döntött a távozás mellett. „Ez a játék nagyon nehéz.

Feladom… Az első három-négy napban azzal voltam elfoglalva, hogy folyamatosan agyaltam, figyeltem a jeleket, hogy kik az árulók. Nagyon legyengültem,” – mondta Erika, aki lelkileg teljesen kimerült a folyamatos stressz alatt.

„Rájöttem, hogy itt te egyedül vagy. Neked ezt a játékot végig kell csinálnod egyedül, mert különben megbolondulsz, legyengülsz, fáradt leszel, és az agyad robban szét. Ezért feladom most” – vallotta be Erika.

A nézők és a játékosok számára is váratlan volt Erika döntése, de megértették, hogy a játék mentális terhei nem mindenki számára könnyen elviselhetőek.

A műsor további részeiben pedig biztosan további izgalmas fordulatokra számíthatnak a nézők.

Hirdetés