Kezdőlap AKTUÁLIS Kitört a botrány a Megasztár stúdiójában (videó)

Kitört a botrány a Megasztár stúdiójában (videó)

Hirdetés

Szombat este izgalmas és váratlan pillanatokkal tért vissza a Megasztár második adása, mely 12 év után újra a TV2 képernyőjén látható.

 

Hirdetés

A tehetségkutató második adásában a zsűri tagjai komoly vitába keveredtek egy versenyző előadása kapcsán, ami jelentős feszültséget okozott a stúdióban.

A Bulyáki Ferenc nevű versenyző izgatottan lépett a színpadra, hogy bemutassa tehetségét az ötfős zsűrinek, amelyben Rúzsa Magdolna, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi foglalt helyet.

Bulyáki Ferenc a magyar zenei ikon, Charlie egyik slágerét, a Mindenki valakié című dalt választotta. Azonban az előadása nem nyerte el mindenki tetszését.

Marics Peti humorosan megjegyezte, hogy a produkció vége felé úgy tűnt, a versenyző majdnem elájult a kimerültségtől. Papp Szabi ezt követően kritikával illette Bulyáki előadását, mondván, a dal stílusához nem passzolt az a sajátos megközelítés, amit Ferenc alkalmazott. Papp szerint a versenyző „elfáradt” a dal végére, és szerinte az érdeklődést sem sikerült fenntartania.

Papp Szabi élesen fogalmazott, kijelentve, hogy nem támogatja Bulyáki továbbjutását, mivel szerinte az előadásmód nem fér bele a verseny követelményeibe.

Ezzel szemben Rúzsa Magdolna elégedett volt az előadással, és érdeklődve figyelte volna a versenyző további fejlődését. Caramel is hasonlóan gondolkodott, és szerette volna még látni Bulyákit a színpadon.



A zsűri azonban megosztott maradt: Marsalkó Dávid és Marics Peti is nemet mondtak, mivel szerintük az előadás „túl elegáns” volt, és nem illett a dal eredeti hangulatához.

Ezután Papp Szabi határozottan kifejezte nemtetszését, és kritizálta társait, amiért tovább akarták juttatni a versenyzőt, aki szerinte nem rendelkezik elég jó énektudással.

A vita feszültséget keltett a zsűritagok között, miközben Bulyáki Ferenc a színfalak mögül üzent Papp Szabinak. A versenyző szerint Papp Szabi nem rendelkezik megfelelő énektudással ahhoz, hogy véleményt alkosson az ő produkciójáról, és ezért nem érdekli a kritikája.

A Megasztár második adása tehát nem csak a tehetségek bemutatásáról, hanem komoly zsűrivitatkozásokról is szólt, ami tovább fokozta a műsor izgalmait.



Hirdetés