Kezdőlap AKTUÁLIS Drámai bejelentést tett Puskás Peti

Drámai bejelentést tett Puskás Peti

Hirdetés

A TV2 népszerű műsora, a Sztárban Sztár All Stars hatodik adásában egy különleges produkció keltett mély érzelmeket.

 

Hirdetés

Stohl András nem tudta visszatartani könnyeit, amikor a műsorban megemlékeztek Kaszás Attiláról, a tragikusan fiatalon elhunyt színészről.

Az emlékezetes produkciót Puskás-Dallos Peti adta elő, aki Kaszás Attilát formálta meg, és megelevenítette a népszerű színész alakját.

Puskás-Dallos Peti elárulta, hogy számára is rendkívül megterhelő és érzelmes volt a feladat. Tudta, hogy Stohl András és Liptai Claudia szoros barátságot ápoltak Kaszással, így különösen nehéz volt megjeleníteni ezt a személyes történetet.



„Nehezen jutottam szóhoz. Tudtam, hogy nehéz lesz, hiszen Stohl András és Claudia is ismerték Attilát, barátok voltak. Tudtam, hogy Andrisnak mi a tragikus története ezzel kapcsolatban, és embert próbáló volt ezt megélni” – vallotta be Puskás-Dallos Peti.

Peti számára hatalmas megtiszteltetés volt, hogy Kaszás Attilát alakíthatta. Bár nagy nyomást érzett a vállán, az előadásra ajándékként tekintett.

“Számomra példakép volt Attila, és rengeteg üzenetet kaptam, amelyek megerősítettek abban, hogy mennyire várják az emberek ezt a produkciót. Óriási felelősség volt, de igyekeztem úgy kezelni, mintha egy színházi előadás lenne, amit már ezerszer játszottam” – osztotta meg gondolatait a Bors című lapnak adott interjújában.

A produkció nemcsak a nézőkre, de a zsűritagokra is mély benyomást tett. Stohl András meghatottan emlékezett meg barátjáról, aki hosszú éveken át inspirálta őt és kollégáit.

Az előadás során mindenki átélhette a nosztalgiát és a tiszteletet, amit Kaszás Attila emléke iránt tanúsítanak.


Most jött a hír Liptai Claudiáról
Megérkezett az októberi Dávid-naptár – Olyan idő vár ránk, amire senki nincs felkészülve
Szívszorító részletek a Jóban Rosszban sztárjának balesetéről – 15 éves lány mentette meg a színésznő és kisfia életét
A kertészek titka: így kell telelteni muskátlit, már tavasszal ezer virág lesz rajta
Hirdetés