Kezdőlap AKTUÁLIS Oláh Ibolya hatalmasat énekelt , akkorát hogy a zsűri csak áradozott! Bámulatos...

Oláh Ibolya hatalmasat énekelt , akkorát hogy a zsűri csak áradozott! Bámulatos volt, ahogy előadta ezt az óriási slágert:

Hirdetés

A Sztárban Sztár All Stars hatodik élő show-ja ismét egy emlékezetes pillanattal ajándékozta meg a nézőket, amikor Oláh Ibolya egy különösen nőies és érzékeny produkcióval lépett a színpadra. Ezúttal a legendás magyar színésznő, Psota Irén bőrébe bújt, és a „Én mellettem elaludni nem lehet” című ikonikus dalt adta elő, lenyűgözve a közönséget és a zsűrit egyaránt.

 

Hirdetés

A Megasztárban feltűnt énekesnő eddig leginkább energikus, karakteres oldalát mutatta meg a közönségnek, ám most egy olyan finom, nőies előadásban tündökölt, amely teljesen új megvilágításba helyezte művészi sokoldalúságát. Ibolya dívaként tündökölt a színpadon, és érzékeny, ugyanakkor bohókás karakterével azonnal belopta magát a nézők szívébe.

A zsűri elismerése

Lékai-Kiss Ramóna különösen elismerően nyilatkozott Oláh Ibolya teljesítményéről: „Nagyon kíváncsi voltam, hogyan fogsz megformálni egy ilyen karaktert. Ez a bohókás, vicces nő, aki amikor színpadra lép, egy komoly dívát varázsol elénk – benned minden megvolt.” A színésznő szerint Ibolya mesterien hozta a szerep kettősségét, amely egyszerre volt játékos és mélységesen érzelmes.



Hajós András humorosan megjegyezte, hogy egy pillanatra azt hitte, Kiszel Tünde áll a színpadon, utalva Ibolya sokszínűségére és könnyedségére. A humor mellett azonban Hajós kiemelte, hogy az előadás magával ragadta, és élvezte a produkció minden percét.

Liptai Claudia is dicsérte Ibolya előadását, bár megjegyezte, hogy hangban talán nem hasonlított teljesen Psota Irénre. Ennek ellenére Claudia elismerte, hogy Ibolya nőies, finom megjelenése és színpadi jelenléte teljesen elvarázsolta.

Oláh Ibolya ismét bebizonyította, hogy nemcsak különleges tehetség, de egy sokoldalú művész, aki képes meglepni és lenyűgözni mind a zsűrit, mind a közönséget. A következő előadásai is izgalmasak lesznek, és mindenki kíváncsian várja, milyen újabb arcát mutatja meg a színpadon.



Nektek hogy tetszett Oláh Ibolya nőies produkciója?

 

Most jelentették be – Megható ami Karsai Dániel halála után történt.

Felvétel a tragédiáról: A Jóban Rosszban színésznő és fia életéért küzdenek
Zseniális! Tégy egy pár babérlevelet a ház minden sarkába! Hogy miért? Örökre megoldódik egy nagy problémád, mi imádjuk ezt a módszert!
Amiről senki nem tud – ezért kell a koporsókat 2 méter mélyre tenni

Hirdetés