Kezdőlap AKTUÁLIS „Jelenleg is élet-halál között lebeg” – Súlyos balesetet szenvedett a Jóban Rosszban...

„Jelenleg is élet-halál között lebeg” – Súlyos balesetet szenvedett a Jóban Rosszban színésznője és kisfia

Hirdetés

Szomorú és tragikus hírről értesülhettek a rajongók: a Jóban Rosszban népszerű sorozatának színésznője és kisfia súlyos autóbalesetet szenvedtek. Az életük most egy hajszálon függ. A hírt kolléganőjük, Bogdányi Titanilla osztotta meg követőivel, aki egy megrendítő Instagram-történetben kérte, hogy imádkozzanak a családért.

 

Hirdetés

„Emberek! Kérek egy imát mindenkitől szeretett, csodálatos kolléganőmért, barátomért és kisfiáért, akik az életükért küzdenek jelenleg is” – írta Titanilla a 24 órán át elérhető Instagram-történetben.

A Jóban Rosszban színésznője és kisfia jelenleg kritikus állapotban vannak, és az orvosok az életükért küzdenek. Titanilla megerősítette, hogy a sorozatban szereplő kolléganője állapota rendkívül súlyos, és a család számára most a legnagyobb segítség, ha minél többen gondolnak rájuk imádságban.

„Nagyon nagy a baj. Jelenleg is élet-halál között lebeg” – mondta Titanilla egy interjúban, de a színésznő nevét személyiségi jogok miatt nem árulta el. „Nehéz mit mondanom, és nem is szeretnék többet, tekintettel kell lennem a családjára. De kérem, mondjanak el egy imát érte” – tette hozzá.



A tragédia mélyen megrendítette a Jóban Rosszban stábját és a rajongókat is, hiszen a színésznő mindig kedves és szerethető karakter volt mind a képernyőn, mind a való életben. A közösségi médiában azóta is folyamatosan érkeznek a támogatásról szóló üzenetek, ahol sokan imádkoznak a színésznő és gyermeke mielőbbi felépüléséért.

Bogdányi Titanillá

A részletek egyelőre nem ismertek a baleset körülményeiről, de a család és a barátok továbbra is kérik a közösség támogatását. Mindannyiunk gondolatai és imái a színésznővel és kisfiával vannak ezekben a nehéz időkben.

Megrendítő hír: Farkasházi Réka édesapja gyógyíthatatlan betegséggel küzd

Ezt a 9 dolgot miért nem mondta el senki az almaecetről?

Zseniális! Tégy egy pár babérlevelet a ház minden sarkába! Hogy miért? Örökre megoldódik egy nagy problémád, mi imádjuk ezt a módszert!

Nagyi titkos lábfürdője: Ez a két összetevő csodát tesz a fájó lábakkal

Forrás: story.hu

Hirdetés