Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS Ezek voltak a Hatoslottó nyerőszámai

Ezek voltak a Hatoslottó nyerőszámai

Hirdetés

Vasárnap lezajlott a Hatoslottó 39. játékhéti sorsolása, amely ismét izgalommal töltötte el a szerencsevadászokat.

 

Hirdetés

A népszerű lottójáték ezen a héten is mesés összegekkel kecsegtetett, de a főnyeremény ezúttal sem talált gazdára, így a következő héten még nagyobb összegért lehet majd játszani.

Azok viszont, akik 3, 4 vagy 5 találatot értek el, nem távoztak üres kézzel, hiszen ők is szép nyereményekben részesültek.

A 39. játékhét nyerőszámai:

4, 10, 12, 23, 30, 43



Bár a teljes, mind a hat számot eltaláló szelvényt ezen a héten senki nem adta fel, a kisebb találatok is szépen hoztak a játékosoknak.

Nyeremények:

  • 5 találat: Egyenként 332 570 forintot ért.
  • 4 találat: Egyenként 7 895 forintot hozott a szerencséseknek.
  • 3 találat: Egyenként 2 865 forintot értek.

A főnyeremény tovább halmozódik

A főnyeremény ezen a héten nem talált gazdára, így a következő, 40. játékhéten már egészen elképesztő összeget, 1 milliárd 10 millió forintot lehet nyerni annak, aki helyesen jelöli meg a hat nyerőszámot a szelvényén. Ez minden eddiginél izgalmasabbá teszi a következő heti sorsolást.

Szép nyeremények a kisebb találatokkal is




Bár a főnyeremény most nem talált gazdára, nincs oka szomorkodni azoknak, akik 3, 4 vagy 5 találattal zárták a hétvégét. A kisebb találatokkal is jelentős összegeket nyerhettek a játékosok, így sokan örülhetnek a szerencséjüknek.

A következő sorsoláson tehát még nagyobb összegért lehet versenybe szállni, így érdemes feladni a szelvényeket, hátha a 40. játékhét meghozza a szerencsét!

A tudasfaja.com legfrisebb tartalmai már a Google Hírekben is elérhetőek!

Hirdetés