Kezdőlap AKTUÁLIS Rúzsa Magdi ritkán látott hármas ikrei – fotó

Rúzsa Magdi ritkán látott hármas ikrei – fotó

Hirdetés

Rúzsa Magdi, a népszerű énekesnő ritkán oszt meg képeket gyermekeiről, ám amikor mégis megteszi, mindig nagy figyelmet kap.

 

Hirdetés

Legutóbb egy kulturális program keretében vett részt hármas ikreivel, és ez alkalommal fotót is közzétett közösségi oldalán, ami alaposan meglepte rajongóit: a csöppségek már hatalmasat nőttek! Lujza, Keve és Zalán februárban ünnepelték második születésnapjukat, de már most látszik, hogy milyen gyorsan múlik az idő.

A hétvégén Rúzsa Magdi a budapesti Bálna kulturális központban járt, ahol egy művészeti kiállításon vett részt a három kicsivel. A büszke édesanya fotót is posztolt az eseményről, bár megszokott módon most sem mutatta meg gyermekeinek arcát. A képen a kicsik hátulról láthatók, ahogy érdeklődve figyelik a festményeket és szobrokat. Magdi humorosan megjegyezte a posztjában: “Vannak dolgok, amiket nem lehet elég korán kezdeni. Szeretik anyuka szemét.”

Rúzsa Magdi nem gyakran mutatja meg hármas ikreit a közösségi médiában, ezért minden ilyen poszt különleges figyelmet kap. A rajongók elámultak, hogy Lujza, Keve és Zalán milyen gyorsan cseperednek, hiszen két évük alatt már sokat nőttek. A gyönyörű pillanatokat megörökítő fotó alá özönlöttek a gratulációk és a kedves üzenetek, sokan megosztották örömüket, hogy a kis család boldogan tölti idejét együtt.



Magdi posztja nem csupán a gyerekek iránti szeretetről árulkodik, de arra is felhívja a figyelmet, milyen fontos számára a művészetek átadása már egészen fiatal korban. Az énekesnő számára a művészeti nevelés a családi élet szerves része, amit már most beépít a gyermekei hétköznapjaiba. Ez a látogatás is azt mutatja, hogy a kulturális értékek átadása számára nemcsak fontos, de örömteli közös program is.

Bár a hármas ikrek még nagyon fiatalok, Rúzsa Magdi már most ügyel arra, hogy a gyerekek megismerjék és megszeressék a művészetet. Az énekesnő mindennapjai továbbra is a család és a karrier egyensúlyáról szólnak, és ezzel számos édesanyának ad példát, hogyan lehet a művészeti élményeket a mindennapokba beépíteni.

Rúzsa Magdi rajongói biztosan izgatottan várják a következő alkalmat, amikor a családról újabb pillanatképeket láthatnak, hiszen a gyermekek gyors növekedése mindig lenyűgözi őket. Az énekesnő továbbra is sikeresen egyensúlyoz a családi és szakmai élete között, és minden jel arra mutat, hogy a hármas ikrek számára is hasonlóan értékes életet épít.


 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés

Rossz hír jött a téli óraátállításról

Karsai Dániel testvére megszólalt bátyja haláláról – Így teltek utolsó órái

Peter Šrámek mindenkit levett a lábáról Miley Cyrusként, óriásit énekelt – A zsűri állva tapsolt

Add ezt a nokedlihez és mennyeien finom lesz, mindenki téged dicsér majd!

 

Hirdetés