Kezdőlap AKTUÁLIS Dráma a TV2 stúdiójában: ők a Sztárban sztár All Stars újabb kiesői

Dráma a TV2 stúdiójában: ők a Sztárban sztár All Stars újabb kiesői

Hirdetés

A Sztárban Sztár All Stars legújabb adása, a hatodik élő show, ismét izgalmakkal és érzelmekkel teli volt. A műsorban szereplő kiváló magyar előadók a másik nemnek öltözve, drámával és könnyekkel tűzdelt produkciókkal igyekeztek lenyűgözni a zsűrit és a nézőket. A hat versenyző közül ketten búcsúzni kényszerültek, ami tovább fokozta a műsor drámai feszültségét.

 

Hirdetés

 

A hatodik élő show előtt a műsor készítői kihívásokkal teli feladatokat tettek a versenyzők elé. A műsor előző heti adásában Zámbó Krisztiántól és Tolvaj Renitől búcsúztak, így a fennmaradó versenyzőknek nagyobb nyomás nehezedett a teljesítményükre. Az adás kezdetén mind a tíz versenyző azon volt, hogy bebizonyítsa, ő a legsokoldalúbb előadó az országban.

A műsort Oláh Gergő erőteljes produkciója indította. Az énekes, aki a múlt héten 40 pontot zsebelt be, most egy különleges kihívással nézett szembe: táncolnia kellett. Gergő elmondta, hogy bár a felkészülés nehézségekkel járt, végül Chris Brown stílusában előadva sikerült lenyűgöznie a zsűrit. Az ének és a tánc harmóniája újra a lista élére emelte, maximális pontszámmal jutalmazták.



A műsor egyik kiemelkedő momentuma Vastag Tamás előadása volt, aki Koós János bőrébe bújt. A Kislány a zongoránál című dal előadása alatt Tamás kísértetiesen hasonlított a legendás énekesre, ami nem meglepő, hiszen a zsűri is dicsérte a produkciót. A zsűritagok, Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna, elismerően nyilatkoztak Vastag teljesítményéről, magas pontszámokkal jutalmazva őt.

A show érzelmi csúcspontja Puskás Peti előadása volt, amely Kaszás Attila szellemét idézte meg. Peti teljesítménye olyan erőteljes volt, hogy Stohl András a könnyeivel küszködött élő adásban. Stohl szavain keresztül a nézők is átélhették a pillanat mélységét: „Nem halt meg… Lidérces volt, olyan volt, mintha ő lenne itt.” Puskás Peti a produkció után lement a színpadról, hogy megöleljen a zokogó zsűritagot, ezzel tovább fokozva az érzelmi hatást.

Később Szabó Ádám is bemutatott egy megrázó produkciót, amely Siklósi Örs emlékére készült. A Dal 2018 győztes dalának előadása során Stohl András szintén dicsérte Ádám teljesítményét, mondván, hogy „nem talált kivetnivalót” a produkcióban.

A hatodik élő adásban a nemváltások sem maradtak ki a színpadról. Pál Dénes Szűcs Judith dalát énekelte, míg Peter Šrámek Miley Cyrust alakította, akinek a Flowers című dalát adta elő. Peter produkciója kiemelkedett a többiek közül, és a zsűri elismerően nyilatkozott róla, különösen Liptai Claudia, aki szerint „nagyon kell ez pont ide a Sztárban Sztárba, hogy valaki merjen merész lenni.”



Tóth Gabi a Félteni kell című Zalatnay Sarolta dal előadásával sok érzelmet közvetített a nézők felé. A produkció különösen fontos volt számára, hiszen a dal a fogadott szülei békülős dala volt. A zsűri elismerte, hogy nehéz elrejteni Gabi jellegzetes hangját, de még így is 39 pontot zsebelt be.

Oláh Ibolya szintén izgalmas produkciót mutatott be, hiszen Psota Irénként állt színpadra. Az Én mellettem elaludni nem lehet című dal előadásával megidézte a régi időket, és a zsűri is dicsérte játékosságát.

Gubik Petrának is komoly kihívásokkal kellett szembenéznie, hiszen Marics Petit kellett megformálnia. A ValMar duó énekesének stílusát és hangzását remekül megidézte, és a zsűri elismerését is elnyerte.

A hatodik élő show végén Sipos Tomi Zoránként lépett színpadra, azonban a zsűri véleménye nem volt egyöntetű. A produkciótól való elájulás helyett különböző álláspontokat képviseltek, és Tomi a pontszámok alapján az utolsó előtti helyen végzett.



A hatodik élő showban Pál Dénestől és Vastag Tomitól búcsúztak, míg a következő héten a nyolc továbbjutó versenyző újra megméretteti magát. Az izgalmak továbbra is garantáltak, hiszen a következő adásokban újabb meglepetések és erős produkciók várnak ránk. A Sztárban Sztár All Stars tehát továbbra is egy igazi szórakoztató élmény, amelyben a dráma, az érzelem és a zene együtt alkotják a varázslatos légkört.

Vastag Tamás produkciója:

Pál Dénes produkciója:

Peter Šrámek mindenkit levett a lábáról Miley Cyrusként, óriásit énekelt – A zsűri állva tapsolt

Közleményt adott ki az E.on! Rengeteg otthon marad áram nélkül

Stohl András percegik zokogott, miután Puskás Peti elénekelte Kaszás Attilaként a Fényév távolság című dalt

Leesett az álla mindenkinek – Ilyen menyasszony volt Cynthia Dictator, nem hiszel majd a szemednek

Hirdetés