Kezdőlap AKTUÁLIS Peter Šrámek mindenkit levett a lábáról Miley Cyrusként, óriásit énekelt – A...

Peter Šrámek mindenkit levett a lábáról Miley Cyrusként, óriásit énekelt – A zsűri állva tapsolt

Hirdetés

Peter Šrámek, a kiváló énekes, nem éppen a legnagyobb lelkesedéssel fogadta, amikor megtudta, hogy nőként kell színpadra lépnie a Sztárban sztár All Stars versenyében. Azonban a kihívás ellenére parádés teljesítményt nyújtott, amikor Miley Cyrusként lépett fel, és előadta a „Flowers” című dalt.

 

Hirdetés

A produkció során Peter a Grammy-díjátadón bemutatott előadását idézte meg, és a show elején kicsit modorosnak tűnt. Azonban ahogy haladt előre, egyre inkább beleélte magát a szerepébe, és a közönség is láthatta, hogy megtalálta a női energiát, amellyel képes volt azonosulni. Stohl András is megdicsérte a produkciót, megjegyezve, hogy Peter a produkció közepére valóban elkezdte élvezni a szerepet, és ezáltal megszületett benne a női karakter.

Lékai-Kiss Ramóna szintén kiemelte Peter előadásának kiválóságát, hangsúlyozva, hogy egy előadóművészben fontos a férfi és női energia egyensúlya. Hajós András viccelődve jegyezte meg, hogy el sem tudta volna képzelni, hogy így néz a fiatal énekesre, és ez a humoros megjegyzés mosolyt csalt a közönség arcára.



Liptai Claudia is elismerte Peter bátorságát, és hozzátette, hogy szükség van merész előadókra a Sztárban sztár színpadán. A zsűri tagjai is nagyra értékelték Peter teljesítményét, hiszen Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna is maximális, 10 pontos értékelést adtak, míg Hajós András 9 ponttal jutalmazta a produkciót.

Peter Šrámek bizonyította, hogy ha a helyzet úgy hozza, a tehetsége és bátorsága révén nőként is megállja a helyét a színpadon. A közönség számára a produkciója felejthetetlen élményt nyújtott, és a Sztárban sztár All Stars versenye továbbra is izgalmas pillanatokkal várja az érdeklődőket.



Nektek hogy tetszett Peter Šrámek produkciója?

Stohl András percegik zokogott, miután Puskás Peti elénekelte Kaszás Attilaként a Fényév távolság című dalt

Ezt kell megtenned év végéig a csillagjegyed szerint, hogy beteljesítsd a sorsod

Cigányasszony üzenete októberre – Mi a csillagjegyed? Jobb ha tudsz erről!

Közleményt adott ki az E.on! Rengeteg otthon marad áram nélkül

 

Hirdetés