Kezdőlap AKTUÁLIS Koko titka napvilágra került: Az olimpiai bajnok végre tisztázta a pletykákat!

Koko titka napvilágra került: Az olimpiai bajnok végre tisztázta a pletykákat!

Hirdetés

Az ország egyik legismertebb olimpiai bajnoka, Kovács „Kokó” István valóban visszatér a ringbe, de nem úgy, ahogy azt sokan várták. A pletykák igaznak bizonyultak: a legendás bokszoló 11 év után ismét részt vesz egy mérkőzésen, azonban nem bokszolóként, hanem mérkőzésvezetőként tér vissza a ringbe.

 

Hirdetés

Torghelle Sándor és Shane Tusup mérkőzése körüli botrány

A közelmúltban nagy port kavart Torghelle Sándor és Shane Tusup Sztárbox-mérkőzése, amely nemcsak az eredmény, hanem Tusup viselkedése miatt is komoly vitákat szült. Az amerikai edző mindössze egy perc alatt alulmaradt a válogatott labdarúgóval szemben, majd az eredményhirdetés után sértődötten hagyta el a helyszínt. A meccs utáni közleményében Tusup próbálta tisztázni a botrányt, ám ezzel csak tovább szította az indulatokat, különösen, miután a magyar játékost “nagypapának” nevezte.

Kokó, mint szakértő, már előre sejtette, hogy Torghelle fog győzni. Elmondta, hogy Torghelle alaposan felkészült, míg Tusup túlságosan feszült volt, ami a mérkőzésen is meglátszott. Kovács hozzátette, hogy a celebboksz műsorok jót tesznek a sportágnak, és visszahozzák a figyelmet, amit ő és Erdei Zsolt idején élvezett a boksz Magyarországon.



A Sztárbox műsorvezetői nagy bejelentést tettek: Kovács Kokó István visszatér a ringbe. Az azonban sokak számára meglepetés volt, hogy Kokó nem bokszolóként, hanem mérkőzésvezetőként tér vissza. Az RTL a Fókusz című műsorban megerősítette, hogy Kokó fogja vezetni a következő nagy összecsapást Bárdosi Sándor és Árpa Attila között, ami a Sztárbox élő adását zárja majd. Ez a gigászok küzdelme minden bizonnyal izgalmas mérkőzés lesz, és Kokó jelenléte csak emelni fogja az esemény színvonalát.

Kovács Kokó István visszatérése nemcsak a ringbe való belépésről szól, hanem egy dokumentumfilm-sorozatról is, amely az olimpiai bajnok életét mutatja be. Az októberben debütáló, négy részes „KOKO” című dokumentumfilm a sportoló gyermekkorától kezdve az amatőr és profi bokszkarrierjéig, majd a Pablo Chacóntól elszenvedett vereség utáni időszakig kalauzolja végig a nézőket.



A dokumentumfilm különlegessége, hogy a népszerű „A Király” sorozat alkotói készítették, így a valós események mellett fikciós elemeket is alkalmaznak. Kokó életének magaslatait és mélypontjait, valamint a sportban és a magánéletben meghatározó embereket is bemutatják. Olyan híres személyek szólalnak meg, mint Dariusz Michalczewski vagy Vitalij Klicsko, és Kokó edzője, Szántó Imre, azaz Öcsi bácsi is megosztja gondolatait.

A „KOKO” dokumentumfilm bepillantást enged egy sportlegenda életébe, akinek karrierje, küzdelmei és sikerei nemcsak a bokszvilág, hanem az egész nemzet számára emlékezetesek.

 

Megérkezett az októberi horoszkóp – A legrosszabb hónap lesz 2 csillagjegy számára!

Ha te is diktálod a gázt vagy a villanyt, MOST NAGYON FIGYELJ, rengeteg ember elköveti ezt a hibát

Leesett az álla mindenkinek – Ilyen menyasszony volt Cynthia Dictator, nem hiszel majd a szemednek

Kucsera Gábor elmondta amit sejteni lehetett Stana Alexandrával való kapcsolatáról

Ha neked is vannak zsírdaganataid, ezekkel a módszerekkel megszabadulhatsz tőlük!

Hirdetés