Kezdőlap AKTUÁLIS Az RTL jelentette be a hírt Sebestyén Balázsról

Az RTL jelentette be a hírt Sebestyén Balázsról

Hirdetés

Az RTL azonnali műsorváltozást jelentett be, amelynek köszönhetően Sebestyén Balázs közkedvelt show-ja, a Gyertek át! újra látható lesz a képernyőn.

 

Hirdetés

A pénteki nap folyamán debütál a műsor 7. évada, amely eddig csak az RTL+ előfizetői számára volt elérhető. Ez az epizód váratlan fordulatként váltja a Házasodna a gazda aznapra tervezett adását, amely így elmarad.

Mit jelent a műsorváltozás?

Az RTL egyelőre csak a péntek estére vonatkozóan jelentette be a változást, így kérdéses, hogy a Házasodna a gazda hogyan folytatódik a jövőben.



Az eddigi információk alapján nem tudni, hogy a párkereső műsor továbbra is hétfőtől péntekig lesz-e látható, vagy innentől csak hétfőtől csütörtökig sugározzák.

A Gyertek át! eddigi sikerei

A Gyertek át! nagy múltra tekint vissza, hiszen már a 6. évad is rendkívüli népszerűségnek örvendett tavaly ősszel. Sebestyén Balázs saját fejlesztésű műsora 2016-ban és 2017-ben is elnyerte a Televíziós Újságírók Díját a comedy show kategóriában, ami tovább növelte a produkció elismertségét.

A show humora, dinamikája és a meghívott vendégek szórakoztató játéka az egyik kedvenc esti programmá vált a nézők körében.

Mi állhat a háttérben?

Bár az új évad pénteki bemutatása sokakat megörvendeztetett, a SorozatWiki szerint a hirtelen műsorváltozás oka még mindig homályban marad. A nézettségi adatok ugyanis nem indokolják a Házasodna a gazda elmaradását, hiszen a műsor továbbra is stabil nézői bázissal rendelkezik.

Az RTL nem közölt részleteket az okokról, így sokan találgatják, mi állhat a váratlan döntés hátterében.

Az biztos, hogy Sebestyén Balázs és a Gyertek át! új évada nagy reményekkel indul, hiszen a korábbi sikeres szezonok után a nézők kíváncsian várják a friss epizódokat.

A kérdés már csak az, hogy a Házasodna a gazda rajongói hogyan reagálnak majd a változásra, és hogy az RTL milyen hosszú távú terveket tartogat a két műsor számára.



Hirdetés