Kezdőlap AKTUÁLIS Hatalmas balhé az Ázsia Expresszben – Egymásnak ugrott Krausz Gábor és LL...

Hatalmas balhé az Ázsia Expresszben – Egymásnak ugrott Krausz Gábor és LL Junior

Hirdetés

Az Ázsia Expressz legújabb évada nem szenved hiányt izgalmakból és konfliktusokból, hiszen már eddig is számos feszült jelenet szemtanúi lehettünk.

 

Hirdetés

Most azonban két kiemelkedő karakter, L.L. Junior és Krausz Gábor között robbant ki heves vita, ami új frontot nyitott a versenyben.

A feszültség egy különösen összpontosítást igénylő feladat során alakult ki, ahol a páros egyik tagjának rizsszemeket kellett megszámolnia, míg a másik zavarkeltéssel próbálta megnehezíteni a feladatot.

L.L. Junior a játék szellemében cselekedett, ami láthatóan nem nyerte el Krausz Gábor tetszését. A sztárséf komolyan vette a feladatot, és nem volt hajlandó elfogadni a rapper tréfás zavarását.

A konfliktus végül vacsora közben eszkalálódott, amikor L.L. Junior nyíltan megkérdőjelezte Krausz viselkedését: „Te ennyire komolyan veszed ezt a játékot, hogy nem lehet hozzáérni az asztalhoz, meg hozzád sem?

Odamentünk, és úgy éreztük, hogy van egy műsorvezető és egy játékvezető. Az volt a feladat, hogy zavarjunk, te pedig iszonyat lekezelő voltál. Rossz napod van már napok óta” – vágott oda élesen a rapper.



Krausz Gábor nem hagyta szó nélkül a kritikát, és higgadtan, de határozottan reagált: „Én, amikor számoltunk, azt komolyan vettem. Rátenyereltél az asztalra.

Én annyit kértem, hogy ne támaszkodj az asztalra, mert leesik a rizs. Ha leesik a rizs, akkor nem tudom megszámolni. Ha ez neked probléma, akkor én sajnálom, de nem hiszem, hogy ezzel én bántottalak volna.”

A feszültség másnapra sem enyhült. L.L. Junior továbbra is elégedetlenségét fejezte ki Krauszékkal kapcsolatban, és nem rejtette véka alá, hogy ha tehetné, rájuk szavazna a kieséses szakaszban. Nyilvánvalóan a sztárséf játékstílusa és komolysága nagyon távol áll a rapper laza hozzáállásától.

Úgy tűnik, a két vezéregyéniség közötti konfliktus egy újabb fejezetet nyitott az Ázsia Expressz dinamikájában.



Még nem tudni, hogy ennek az összecsapásnak hol lesz a vége, de az biztos, hogy a nézők izgalmas és fordulatokkal teli epizódokra számíthatnak a közeljövőben.

Te kinek a pártját fogod? Szavazz és nyerj értékes nyereményeket!

Most érkezett a hír – minden 65 év feletti nyugdíjast érint

Hirdetés