Kezdőlap AKTUÁLIS Ha neked is van Rossmann kártyád készülj fel, sok vásárló nem örül...

Ha neked is van Rossmann kártyád készülj fel, sok vásárló nem örül majd ennek

Hirdetés

A Rossmann október 6-ig lehetőséget biztosít vásárlóinak, hogy leadják fizikai hűségkártyájukat, cserébe pedig egy ajándékot kapnak – írta meg a promotions.hu.

 

Hirdetés

A drogérialánc hivatalos közleménye szerint azok, akik visszaviszik a plasztikkártyájukat, egy 100%-ban újrahasznosított anyagból készült bevásárlótáskával gazdagodnak.

Az ajánlat igénybevételéhez a vásárlóknak be kell vinniük a Rossmann+ fizikai kártyát egy üzletbe, majd a pénztárnál bemutatni a Rossmann applikációban található virtuális kártyát.

Azonban fontos, hogy a meglévő regisztrációval használják az applikációt, mert enélkül elveszhetnek a korábbi vásárlási előzmények, kedvezmények és kuponok.



Bár a cég kiemelte, hogy a plasztikkártyák továbbra is használhatók, az akció elsősorban azokat célozza, akik már áttértek a digitális rendszerre.

Ez azonban nem aratott osztatlan sikert: sok vásárló a Rossmann közösségi oldalán panaszkodott arra, hogy az okostelefonos rendszer használata nem mindig egyszerű.

Többen problémaként említették, hogy gyenge térerő vagy alacsony akkumulátorszint esetén nehézkes a kedvezmények igénybevétele.

Emellett vannak olyanok is, akik még nem rendelkeznek okostelefonnal, vagy nem szívesen visznek magukkal telefont vásárlás közben.



A Rossmann azonban megnyugtatta az ügyfeleket, hogy a plasztikkártyák maradnak, és továbbra is használhatók lesznek.

A promóció célja, hogy előmozdítsa a digitális rendszerre való áttérést, miközben a hagyományos kártyahasználatot is fenntartják.

Hirdetés