Kezdőlap AKTUÁLIS Itt a Buckingham-palota váratlan bejelentése

Itt a Buckingham-palota váratlan bejelentése

Hirdetés

Katalin hercegné már megkezdte az ünnepi előkészületeket, és izgatottan várja a karácsonyi időszakot.

 

Hirdetés

A hírek szerint a hercegné nemrégiben tért vissza a munkába, miután felépülési időszakát töltötte, és most már az év végi eseményekre koncentrál.

Bennfentes információk szerint Katalin idén is részt vesz a hagyományos karácsonyi énekkoncerten, amelyet a Westminsteri apátságban rendeznek meg.

Ez a koncert különösen jelentős esemény lesz, hiszen Katalin visszatérését ünnepli majd a királyi család rajongótábora. A hercegné egészségi állapota miatt az elmúlt időszakban kevesebbet szerepelt a nyilvánosság előtt, és most, hogy befejezte a kemoterápiás kezeléseket, készen áll arra, hogy ismét aktív szerepet vállaljon a királyi család hivatalos programjaiban.



A koncert december 24-én, 19:30-kor kerül adásba az ITV csatornán, és ez az első hivatalos esemény, amelyet Katalin naptárában megerősítettek a felépülése után.

A bennfentesek szerint a hercegné nagyon izgatott, hogy újra nyilvánosan szerepelhet, és örömmel készül az ünnepi időszakra.

A karácsonyi énekkoncert az elmúlt években is kiemelkedő eseménye volt a királyi család ünnepi programjainak, és idén különösen fontos alkalom lesz Katalin hercegné számára, aki most először tér vissza a nyilvánosság elé a betegsége után.



A rajongók izgatottan várják, hogy ismét láthassák őt a királyi család ünnepi eseményein, ahol minden bizonnyal az ünnep örömével és a szeretet légkörében fogják őt köszönteni.

Hirdetés