Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír Liptai Claudiáról – Így van most

Most jött a hír Liptai Claudiáról – Így van most

Hirdetés

Liptai Claudia nagy lelkesedéssel várta, hogy újra visszatérhessen a képernyőre, ám úgy tűnik, a dolgok nem alakultak teljesen zökkenőmentesen. A népszerű műsorvezető a Sztárban sztár 10. jubileumi évadának zsűritagjaként tért vissza a TV2-re, ahol már az első adásban hozta megszokott, humoros stílusát. Ám a rajongók egy része úgy véli, külsőleg nem egészen azt a formáját hozza, mint korábban.

 

Hirdetés

Sokan megjegyezték, hogy a tavalyi topformájához képest Liptai Claudián most néhány plusz kiló látható. A műsorvezető mindig is nyíltan beszélt arról, hogy egész életében küzd a súlyával. Tavaly nyáron egy szigorú diétával és rendszeres sporttal sikerült látványosan lefogynia. Claudia este hat után már nem evett, és csak másnap reggel tízkor fogyasztotta el az első étkezését. Emellett komolyan belevetette magát a futásba, és öt hónap alatt sikerült visszanyernie azt a formáját, amivel egykor a Playboy magazinban is szerepelt. Azonban az elmúlt hónapokban nem tudta tartani ezt a súlyt, és idén nyáron tovább lazított az étrendjén, kevesebbet sportolt, ami miatt a kilók visszakúsztak.

Claudia azonban nemcsak a súlyával küzdött meg az elmúlt időszakban. A Sztárban sztár élő adásaiban sokaknak feltűnt, hogy furcsán viselkedik, és láthatóan nincs a legjobb formájában. Mint utólag kiderült, ennek komoly egészségügyi oka volt: övsömörrel küzdött.



„Az élet nem mindig habos torta. Tegnap még nem gondoltam volna, hogy a mai napot már egy kórház vendégszeretetében töltöm. A betegségem egy héttel ezelőtt kezdődött. A diagnózis: övsömör. Aki már átélte ezt a betegséget, tudja, hogy döbbenetes, semmihez sem hasonlítható fájdalommal jár. Sajnos, a sima gyógyszerek nem hatottak eléggé. Őszinte leszek, a hétvégi két élő műsorban néha voltak számomra embert próbáló pillanatok. De valahogy mi úgy működünk, művészek, hogy bekapcsol a piros lámpa, és az adrenalin mindenen átsegít. De mára egyértelművé vált, hogy muszáj ezt komolyabb körülmények között gyógyítani… De aztán, remélem, a hétvégére ismét újult erővel ott ülök a zsűriben” – írta Liptai Claudia a közösségi oldalán.



Claudia őszinte vallomása sokakat megérintett, és rengetegen fejezték ki támogatásukat a kommentekben. A rajongók alig várják, hogy újra a legjobb formájában láthassák a képernyőn. Reméljük, hogy mihamarabb felépül, és teljes energiával tér vissza a zsűriszékbe!

Hirdetés