Kezdőlap AKTUÁLIS Hatalmas változás az RTL-nél, minden tv -nézőt érint majd

Hatalmas változás az RTL-nél, minden tv -nézőt érint majd

Hirdetés

Hétfőtől jelentős változások lépnek életbe az RTL műsorrendjében, amelyek várhatóan erőteljes hatással lesznek a nézőkre.

 

Hirdetés

Az RTL célja, hogy visszaszerezze a nézők figyelmét a TV2-től, amely jelenleg a népszerű „Ázsia Expressz” és „Kísértés” műsorokkal tarol.

Új műsorok a képernyőn

A nézők a következő hetekben két új műsort is követhetnek: Az „Árulók – Gyilkosság a kastélyban” című realityt Árpa Attila vezeti, és ez 19:50-től kerül adásba hétfőtől csütörtökig.



Ezt követően, 21:30-tól indul a „Házasodna a gazda”, ahol Nádai Anikó irányításával folytatódik a gazdák párkeresése. Az új szezon külön érdekessége, hogy visszatér Józsi gazda, aki az előző szériában már sok néző figyelmét felkeltette.

Változások a pénteki programban

A legnagyobb meglepetés azonban a péntek estét érinti. Ezen a napon a „Fort Boyard – Az erőd” című műsor kerül képernyőre, ami azt jelenti, hogy Istenes Bence népszerű túlélős vetélkedője ezentúl csak heti egyszer lesz látható.


A hírek szerint a nézők körében nagy népszerűségnek örvend, így valószínűleg sokan nem örülnek majd ennek a változásnak.

Miért fontos ez a változás?

A kereskedelmi csatornák közötti verseny folyamatosan élesedik, és az RTL-nél minden eszközt bevetnek, hogy visszaszerezzék a nézők kegyeit.

Az új műsorstruktúra célja, hogy vonzóbbá tegyék az RTL kínálatát, és versenyre keljenek a TV2 sikerprogramjaival. A műsorok időpontjának módosítása pedig új nézői élményeket ígér, ugyanakkor sokak számára csalódást is okozhat.



A következő héten tehát átalakul az RTL esti műsorrendje, új programokkal és várhatóan feszültségekkel teli pillanatokkal. Érdemes figyelemmel kísérni, hogyan reagálnak a nézők a változásokra, és hogy a csatorna képes lesz-e visszaszerezni a népszerűségét.

Hirdetés