Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír Pogány Juditról

Most jött a hír Pogány Juditról

Hirdetés

Pogány Judit, aki nemrég ünnepelte 80. születésnapját, a Friderikusz Podcast vendégeként osztotta meg gondolatait a nyilvánosság előtti élet és a magánélet közötti egyensúlyról.

 

Hirdetés

A Nemzet Színésze bevallotta, hogy civilként igyekszik elkerülni a túlzott figyelmet, és ennek érdekében egy különleges trükköt is bevet.

„Nem érzem szükségét annak, hogy jobban figyeljenek rám, és nem is szeretem, ha civilben túlságosan figyelnek” – mondta el a műsorban.

A színművész elárulta, hogy míg a színpadon szereti a reflektorfényt és a közönséget, addig a mindennapi életben sokkal visszahúzódóbb és rejtőzködőbb magatartást tanúsít.

Pogány Judit arról is beszélt, hogy a színházban a teltházas előadások kielégítik a figyelem iránti igényét. „A színpadon állandóan telt ház előtt játszom, az kielégíti az embert” – fogalmazott.



Ennek köszönhetően nincs szüksége arra, hogy a mindennapi életben is a középpontban legyen. Amikor azonban mégis felismerik őt, gyakran egy érdekes módszert alkalmaz:

„Híres vagyok arról, hogy amikor bemegyek egy boltba, és éppen felismernek az eladók, akkor inkább bármit megveszek, csak hadd szabaduljak” – mesélte nevetve.

A színésznő elmondása szerint az utcán is kerüli a feltűnést, és inkább rejtőzködve közlekedik. „Az utcán sem nézek nagyon nyíltan felfelé, tehát nincs várakozás, direkt rejtőzködés van” – mondta. Ez a visszahúzódó hozzáállás segít neki, hogy megőrizze a nyugalmat és a privát szféráját.



Pogány Judit őszinte vallomása bepillantást enged abba, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy elismert színművésznek, aki a színpadon elnyert figyelmet és szeretetet nem szeretné állandó kísérőjeként tudni a hétköznapi életben.

Személyisége és magatartása így is inspiráló, hiszen a művészet iránti alázata és a magánélet védelme iránti elkötelezettsége példaértékű lehet sokak számára.

 

Hirdetés