Kezdőlap Egyéb Itt vannak az első képek: Álomesküvőn kötötte össze életét a TV2 sztárja!

Itt vannak az első képek: Álomesküvőn kötötte össze életét a TV2 sztárja!

Hirdetés

Óriási örömhírről számolhatunk be: a TV2 népszerű sztárja, Kafi Rea Milla és vőlegénye, Kovács Patrik csütörtökön hivatalosan is összekötötték az életüket.

 

Hirdetés

A pár egy meseszép, őszi hangulatú ceremónián mondta ki a boldogító igent, amelyet a szűk családi és baráti körben tartottak. A meghitt eseményen Kafi ragyogott menyasszonyként, a pár választott helyszíne pedig tökéletesen tükrözte az ősz varázsát.

Kafi Rea Milla neve nem ismeretlen a magyar közönség számára. A modellként ismert Kafi a tavalyi Ázsia Expresszben is megmutatta kitartását és talpraesettségét, amikor Kecskés Enikővel együtt szállt versenybe. Az egzotikus szépség már gyermekkorában is hatalmas nehézségekkel nézett szembe, amikor Szomáliából Magyarországra menekült. Azóta viszont sikeresen beilleszkedett, és új otthonra lelt Budapesten, ahol megtalálta élete szerelmét is.

Kovács Patrik tavaly ősszel, egy romantikus lakókocsis utazás során kérte meg Kafi kezét Olaszországban. A meghitt pillanat során Kafi teljesen elolvadt, és a pár azóta együtt tervezte a közös jövőjüket. Az esküvő időpontját sokáig titokban tartották, de nemrégiben kiderült, hogy nem szeretnének tovább várni, és még idén oltár elé állnak.



Az esküvőt csütörtökön tartották egy gyönyörű helyszínen, amely tökéletesen illett az évszakhoz. A Pikant Pajta nevű helyszín varázslatos őszi dekorációval készült, amelyben a narancs és a barna árnyalatai domináltak. Kafi elárulta, hogy a nagy napot családiasra, meghittre tervezték, csupán 65-70 meghívott vendéggel. „Családias, meghitt esküvőnk lesz csak a legközelebbi családtagokkal és barátokkal” – nyilatkozta korábban a secretstories.hu-nak.

Sajnos Kafi családja nem tudott jelen lenni a nagy napon, mivel Szomáliában élnek, és már 11 éve nem találkoztak. „Nagyon szomorú vagyok, hogy a családom nem ünnepelhet velünk. Édesanyám és testvéreim nagyon megkedvelték a páromat, családtagként tekintenek rá, de sajnos most nem lehetnek itt velünk” – mondta a menyasszony.

A dekoráció minden részlete az ősz varázsát idézte, a menyasszonyi csokor és az esküvői díszletek is narancs és barna színekben pompáztak. A torta is különleges volt: nem egy hagyományos emeletes süteményt választottak, hanem elágazó faágakra helyezett, négy különböző ízű tortát készítettek, ami látványos és egyedi eleme volt a lakodalomnak.



A ceremónia szabadtéren zajlott, amit a vendégek tapssal és éljenzéssel kísértek. Az esküvő után a lakodalom már bent, egy hangulatos környezetben folytatódott. Kafi egy letisztult, elegáns stílusú esküvői ruhát viselt, amelyben gyönyörűen festett. A TV2 sztárja az Instagram-történetében osztotta meg, hogyan vonult az oltár elé, milyen volt az első közös táncuk, és hogyan ünnepelte őket a násznép.

A pár boldogsága most teljessé vált az esküvővel, és a közös jövőjüket már hivatalosan is összekötötték. Kafi és Patrik szerelme minden nehézséget legyőzött, és a jövőre vonatkozó terveik is biztatóak. Az új fejezetet a közös életükben most már férj és feleségként folytathatják, és kívánjuk nekik, hogy sok boldog év várjon rájuk.



Az esküvő első fotóit és videóit már megosztották a közösségi médiában, ahol követőik és rajongóik is kifejezték örömüket és jókívánságaikat. Gratulálunk az ifjú párnak, és sok boldogságot kívánunk nekik!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daalarna (@daalarnaofficial) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daalarna (@daalarnaofficial) által megosztott bejegyzés

Hirdetés