Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír Molnár Gusztávról

Most jött a hír Molnár Gusztávról

Hirdetés

Nem túl biztató hírek érkeztek Molnár Gusztáv, a Drága örökösök egykori színészének háza tájáról.

 

Hirdetés

A közkedvelt színész, aki már hosszú ideje küzd súlyos alkoholproblémáival, most albérletet keres, ugyanis lakásproblémái miatt átmeneti szállásra van szüksége.

Mindez annak ellenére történik, hogy nemrégiben úgy tűnt, kibékült kedvesével, és sikerült rendeznie a magánéletét.

Terápia és felépülési terv

Molnár Gusztáv idén már átesett egy önkéntes terápián, azonban sajnos augusztus végén ismét visszaesett. Néhány, róla készült fotó is napvilágot látott, amelyek megerősítették, hogy újra az alkohol hatalmába került.



Jelenleg egy utánkövető, úgynevezett felépülő csoport tagjaként igyekszik kezelni helyzetét, és már tervezett, hogy ősz végén újra bevonul a Semmelweis Klinikára egy hosszabb kezelési időszakra, amely várhatóan két hónapot vesz majd igénybe.

Segítségkérés a közösségi médián

A színész közösségi oldalán nemrég egy újabb posztban fordult követőihez, amelyben arról ír, hogy lakásproblémái miatt átmenetileg szüksége lenne egy helyre, ahol megszállhat.

A posztban részletezi, hogy szombat és vasárnap estére keres egy kanapét vagy ágyat Budapesten, ahol éjszakára meghúzhatná magát. Cserébe takarítást vállalna, és kéri, hogy aki tud, segítsen neki akár privát üzenetben is.

„Sziasztok. Lett egy kis lakásparám.”

„Sziasztok. Lett egy kis lakásparám. Szombat és vasárnap estére szükségem lenne egy kanapéra, ahol estére meghúzhatom magam. Van esetleg ötlete valakinek, vagy tudna segíteni? Írhattok privátban is. Olvasom. Cserébe takarítok egyet, Budapestre gondoltam” – áll a segítségkérő bejegyzésében.

Molnár Gusztáv helyzete nemcsak szakmai pályafutására, de magánéletére is súlyos hatással van. Az elmúlt hónapokban, úgy tűnt, sikerült kilábalnia a nehézségekből, és szerettei is visszafogadták.

Most azonban ismét a felszínre törtek a problémák, és a színésznek újra meg kell küzdenie démonaival. A közösségi oldalon közzétett segítségkérő poszt is azt mutatja, hogy jelenleg nehéz időszakon megy keresztül, és szüksége van támogatásra.

Bár a színész életében ismét eluralkodni látszanak a nehézségek, a Semmelweis Klinikán tervezett hosszabb terápiás időszak reményt adhat a felépülésére.

A színész korábbi próbálkozásai is azt mutatják, hogy elkötelezett a változás mellett, még ha az út nehéz is. A közönség és követői részéről érkező támogatás és pozitív visszajelzések is fontosak lehetnek számára a nehéz időszakban.

Molnár Gusztáv sorsa továbbra is bizonytalan, de mindannyiunk nevében kívánhatunk neki erőt és kitartást a felépüléshez és az életében adódó problémák megoldásához.



Hirdetés