Kezdőlap AKTUÁLIS Hatalmas baleset a Forma1-ben! Darabjaira tört az autó, repült a kerék (VIDEÓ)

Hatalmas baleset a Forma1-ben! Darabjaira tört az autó, repült a kerék (VIDEÓ)

Hirdetés

Az idei Formula 1-es Azeri Nagydíj valódi izgalmakat és fordulatokat tartogatott, különösen a verseny hajrájában, amikor Charles Leclerc, Sergio Pérez és Carlos Sainz között kiélezett csata alakult ki.

 

Hirdetés

A nézők szinte lélegzetvisszafojtva figyelték az eseményeket, ahogy a három pilóta centiméterekre manőverezett egymástól. A feszült verseny végén azonban egy szerencsétlen ütközés miatt Sainz és Pérez futama drámai véget ért.



A baleset egy hirtelen manőver következtében történt, amikor a spanyol és a mexikói pilóta egymásnak mentek, és mindketten kipördültek a pályáról.

Ez az incidens végül mindkét versenyző számára a futam végét jelentette, miközben Leclerc sikeresen megúszta az ütközést, és folytatta versenyét.

A káosz után Oscar Piastri volt az, aki a legjobban jött ki a helyzetből. Az ausztrál pilóta hibátlan teljesítménnyel haladt át a célvonalon, és megszerezte második futamgyőzelmét a Forma-1-ben. Leclerc végül második helyen végzett, míg George Russell állhatott fel a dobogó harmadik fokára, kihasználva a két rivális kiesését.

Az Azeri Nagydíj ezen fordulata sokáig emlékezetes marad a rajongók számára, hiszen az ütközés és a váratlan győzelem egyaránt a verseny sportág egyik legizgalmasabb futamává tette ezt a hétvégét.



Hirdetés