Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a szomorú hír Szellő Istvánról

Most jött a szomorú hír Szellő Istvánról

Hirdetés

Szellő István ikrei mindössze négyévesek voltak, amikor tragikus módon elveszítették édesanyjukat, Renátát.

 

Hirdetés

Az ismert híradós és Renáta már a gyerekek születése előtt különváltak, ami még fájdalmasabbá tette a helyzetet. A gyerekek nem apjukhoz, hanem keresztszüleikhez kerültek, azonban István mindig is próbált a háttérből támogatást nyújtani számukra – számolt be a Story magazin.

Az ikrek azóta felnőttek, és mára tizenöt évesek. Szellő István a Reggeli című műsorban beszélt először részletesebben róluk, miután Papp Gergely a gyermekeiről érdeklődött, többek között arról, hogy hogyan követi iskolai életüket, és részt vesz-e a szülői értekezleteken.



Szellő elmondta, hogy a munkája miatt nem tud jelen lenni a szülői értekezleteken, mivel azokat általában délután tartják, amikor ő elfoglalt. Ugyanakkor figyelemmel kíséri gyermekeik tanulmányait, és büszke rájuk, különösen most, hogy éppen a gimnáziumot kezdték el. Az ikrek nemrég vettek részt a gólyatáborban, és eddig nagyon élvezik az új iskolai élményeket.

Szellő másik két gyermekéről gyakrabban hallani, és a műsorban róluk is mesélt. Fia, Ádám, aki tehetséges teniszező, korábban Spanyolországban és az Egyesült Államokban élt, ám jelenleg Magyarországon folytatja egyetemi tanulmányait.



Legidősebb gyermeke, András, ügyvédnek készül, és tavasszal tervezi letenni a szakvizsgáját.

Az ismert híradós ugyan keveset beszél a magánéletéről, de mindig is igyekezett a gyermekei életében részt venni, még ha a háttérből is, és biztosítani számukra a megfelelő támogatást.

Hirdetés