Kezdőlap AKTUÁLIS Tragédia az Ázsia Expressz forgatásán – soha nem volt még ilyen a...

Tragédia az Ázsia Expressz forgatásán – soha nem volt még ilyen a műsor történetében

Hirdetés

Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István kénytelenek voltak feladni a TV2 népszerű kalandreality műsorát, az Ázsia Expresszt, miután szomorú családi tragédia sújtotta őket a forgatás alatt.

 

Hirdetés

Laura apai nagymamája, Rozika néni, aki már a műsor indulása előtt kórházban volt, elhunyt. A fájdalmas veszteség miatt az apa-lánya páros úgy döntött, hogy azonnal visszalépnek a versenytől, helyüket pedig az előzőleg kiesett párosnak, Zsigmond Anginak és Mészáros Bendének ajánlották fel.

Családi tragédia a verseny közepén

Az énekesnő és édesapja a verseny közben értesültek a szomorú hírről, miszerint Laura apai nagymamája elhunyt. A hír mélyen megrendítette őket, és azonnal döntést hoztak a verseny feladásáról.

Cserpes Laura szívszorító szavakkal búcsúzott a műsorban szereplő játékostársaitól, könnyek között osztva meg fájdalmát a többiekkel.

Nemrég tudtuk meg, hogy a nagymamám, apukám édesanyja örökre elköltözött” – mondta az énekesnő könnyeivel küszködve. „Mi nagyon szeretnénk átadni a lehetőségünket nektek” – fordult Angihoz és Bendéhez, akik egy perccel maradtak le az előző fordulóban, és emiatt estek volna ki.

Búcsú a versenytől

Cserpes István szintén meghatóan fogalmazta meg érzéseit a búcsú alatt. „Ami itt történt, sírás, nevetés, győzelem, veszteség, úgy gondolom, az élet velejárója.

Nagyon szerencsés fickó vagyok, van egy gyönyörű feleségem, öt gyönyörű gyermekem, egyikkel itt vagyok a világ másik felén, és idáig csak örülni tudtunk. Aztán az életben vannak olyan dolgok, amiket nem várunk” – mondta az édesapa.

Laura is átvette a szót: „Nagyon szerencsés vagyok, hogy együtt tölthettük az időt, de most vissza kell mennünk a családhoz.”

Emlékezés a nagymamára

Laura korábban már beszélt nagymamája, Rozika elvesztéséről, és elmesélte az utolsó találkozásukat is a kórházban. „Nagyon hiányzik nekünk, de ő már nagyon a papa után akart menni” – mondta az énekesnő egy korábbi interjúban.

A család számára különösen nehéz időszak volt ez, hiszen néhány évvel ezelőtt veszítették el nagypapájukat, és most a nagymama is követte őt. Laura szerint a nagymamája sokáig kereste a helyét a nagypapa nélkül, és végül „most már újra van kivel veszekednie.”



Az énekesnő visszaemlékezett az utolsó órákra, amit a kórházban töltöttek együtt. „Ritkán beszéltünk a papáról, de emlékszem, megkérdeztem tőle, hiányzik-e a papa. Azt felelte, persze, nagyon hiányzik.

Én erre mondtam, hogy majd biztos találkoztok, de még maradj velünk egy kicsit” – mesélte Laura, aki nem tudhatta akkor, hogy ez lesz az utolsó találkozásuk.

Az Ázsia Expressz folytatása

Cserpes Laura és Cserpes István távozásával a helyüket az előző fordulóban kiesett Zsigmond Angi és Mészáros Bende páros vette át, akik egy perccel maradtak le a továbbjutásról. Laura és édesapja nagyvonalú döntése lehetőséget adott a párosnak, hogy folytassák a versenyt.

Bár a Cserpes család számára a verseny idejekorán véget ért, az énekesnő és édesapja példamutató módon mutatták meg, hogy az emberi kapcsolatok és a család fontossága minden más elé helyezendő, még akkor is, ha egy izgalmas kaland közepén vannak.

Az Ázsia Expressz verseny ugyan folytatódik, de a Cserpes család története, áldozatvállalása és szeretett nagymamájuk emléke tovább él a nézők és a versenytársak szívében.


Hirdetés