Kezdőlap Egyéb Vastag Tamás szakított a gyerekei anyjával – Kiderült ki az új párja

Vastag Tamás szakított a gyerekei anyjával – Kiderült ki az új párja

Hirdetés

A Sztárban Sztár All Stars színpadán jelenleg is szereplő Vastag Tamás magánéletéről újabb részletek derültek ki.

 

Hirdetés

A tehetséges énekesről, aki két kisgyermek édesapja, kiderült, hogy már egy ideje külön él gyerekei édesanyjától, Laurától. Több forrás is megerősítette, hogy a pár közötti problémák hosszú ideje fennálltak, és bár többször próbálták megmenteni a kapcsolatukat a gyerekeik miatt, végül úgy döntöttek, hogy külön folytatják.

A pár ismerősei szerint Vastag Tamás és Laura kapcsolata sosem volt zökkenőmentes. A problémák már a kezdetektől jelen voltak, többek között amiatt, hogy sosem került sor esküvőre, ami feszültséget okozott közöttük. Ezt követően pedig Tamás színházi karrierje vált viták forrásává. Az énekes egyre több vidéki színházban vállalt szerepet, emiatt egyre kevesebb időt tudott otthon tölteni családjával, míg Laura a két kisgyerekkel volt elfoglalva.

Egyre rögösebbé vált a közös útjuk, és bár sokáig “se veled, se nélküled” kapcsolatban éltek, végül belátták, hogy nincs értelme tovább együtt maradni. A szakításukat egy ismerősük a Blikk-nek így kommentálta: “Tomi és Laura kapcsolata sosem volt felhőtlen. Sokáig próbáltak közös megoldást találni, de végül szétköltöztek, ennek már jó ideje.”



Annak ellenére, hogy a pár útjai különváltak, Vastag Tamás továbbra is aktívan részt vesz gyermekeik, Sándor Samu (2016-ban született) és Péter (2018-ban született) nevelésében. A hírek szerint éppen miattuk döntött úgy, hogy feladja vidéki színházi munkáit, hogy több időt tölthessen a fiaival. Ez is mutatja, hogy Tamás számára a család és a gyerekei rendkívül fontosak, még a karrierje rovására is hajlandó volt kompromisszumot kötni.

A pletykák szerint Vastag Tamás már új kapcsolatba is lépett egy bizonyos Nóra személyében. Nóra szintén a zenei és színházi világban mozog, így jobban megérti és elfogadja Tamás életmódját. Színpadon is gyakran feltűnik különböző előadásokon, például Azahriah vagy a Korda házaspár koncertjein. Érdekesség, hogy Nóra három gyermek édesanyja, így közös kihívásokkal is szembesülnek a családos élet terén.



Bár Vastag Tamás és Laura nemigen mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt, kapcsolatuk fontos része volt az énekes életének. Laura háttérben maradt, és csak ritkán láthattuk őt Tamás mellett, például a Sztárban Sztár második évadában, ahol a nézőtéren szurkolt párjának. Az énekes mindig is óvta magánéletét, és a szakításuk ellenére is igyekszik mindkét szülő számára a legjobb megoldást találni a gyermekeik jövője érdekében.

Bár a kapcsolat véget ért, úgy tűnik, Tamás számára továbbra is prioritás marad gyermekeinek boldogsága és jóléte, amit az is mutat, hogy a színházi munkáit is hajlandó volt feladni érdekükben.

Hirdetés