Kezdőlap AKTUÁLIS Fontos üzenet minden ügyfélnek – Ha ennél a banknál vagy, nem tudod...

Fontos üzenet minden ügyfélnek – Ha ennél a banknál vagy, nem tudod majd használni a pénzed

Hirdetés

A CIB Bank szeptemberben új frissítést vezet be mobilalkalmazásában, amely számos új funkciót, hibajavítást és kisebb fejlesztést tartalmaz.

 

Hirdetés

A bank közleménye szerint az új verzió a felhasználók mobilkészülékének megfelelő alkalmazásáruházakban lesz elérhető.

Az első bejelentkezés a frissítés után: PIN kód szükséges

A bank ügyfeleinek kiküldött tájékoztatás szerint a frissítést követően az első bejelentkezéshez PIN kódra lesz szükség.

A sikeres PIN kód megadása után a korábban beállított biometrikus azonosítás (pl. ujjlenyomat vagy arcfelismerés) ismét elérhetővé válik, így az ügyfelek a továbbiakban ismét automatikusan tudnak bejelentkezni biometrikus módon.

Mi történik, ha elfelejtjük a PIN kódot?

Az ügyfeleknek nem kell aggódniuk, ha elfelejtették PIN kódjukat. Ebben az esetben újra kell aktiválniuk a mobilalkalmazást a következő lépésekkel:


  1. Kapcsolatfelvétel: Hívjuk fel a CIB24 telefonos ügyfélszolgálatot, vagy látogassunk el egy CIB bankfiókba.
  2. Kód megszerzése: Telefonos ügyintézés esetén a CIB24 munkatársa egy 8 karakteres kódot ad meg (két 4 karakteres szakaszban), bankfióki látogatás esetén pedig egy QR kódot kapunk.
  3. Regisztráció: Nyissuk meg a CIB Bank Mobilalkalmazást és válasszuk a „Regisztrálok” gombot.
  4. Kód beírása: Adjuk meg a kapott 8 karakteres kódot, vagy olvassuk be a QR kódot.
  5. Második kód beírása: A regisztrált telefonszámra egy újabb 8 karakteres kód érkezik, amelyet szintén be kell írni az alkalmazásba.
  6. Új PIN kód megadása: Válasszunk új PIN kódot, amelyet a továbbiakban a mobilalkalmazás és a #withKEY Token használatához, tranzakciók és megbízások hitelesítéséhez fogunk használni.
  7. PIN kód megerősítése: Erősítsük meg a megadott PIN kódot.

Ezekkel a lépésekkel sikeresen újraaktiválhatjuk a CIB Bank Mobilalkalmazást.



A bank hangsúlyozza, hogy akár telefonos, akár bankfióki ügyintézést választunk, a bank alkalmazottai minden lépésnél készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek az ügyfeleknek.

Biztonság és kényelem az ügyfelek számára

A frissítés célja, hogy tovább növelje az ügyfelek biztonságát, miközben kényelmes hozzáférést biztosít a banki szolgáltatásokhoz.

A CIB Bank arra ösztönzi ügyfeleit, hogy tartsák naprakészen mobilalkalmazásukat, és használják ki az új funkciók nyújtotta előnyöket.



Az újítások és fejlesztések révén a CIB Bank tovább erősíti pozícióját a digitális banki szolgáltatások terén, biztosítva, hogy ügyfelei modern és megbízható banki élményt kapjanak.

Hirdetés

Kövess minket a Google Hírek-ben is!