Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a szomorú hír Molnár Gusztávról

Most jött a szomorú hír Molnár Gusztávról

Hirdetés

Molnár Gusztáv, a Drága örökösök című sorozat egykori sztárja drámai helyzetbe került.

 

Hirdetés

A színészt hétfőn kórházba szállították, ám a Blikk információi szerint már másnap délután elhagyta az intézményt. Állapota az utóbbi hetekben folyamatosan romlott, ami egyre furcsább viselkedéshez vezetett.

Az elmúlt időszakban összesen tizennégyszer kellett rendőröket hívni Molnár Gusztáv miatt: vagy a volt barátnője, vagy a szomszédok kértek segítséget, mivel a színész az ajtón dörömbölt, a ház előtt balhézott, és hangosan ordibált.

Molnár Gusztáv életének mélypontjára jutott. A színész állapotának súlyosbodása a szakítás és az ebből fakadó személyes problémák következménye.

Az egykor sikeres karrier most visszafordíthatatlan károkat okozott az életében. Az ismerősök és volt kollégák nem értik, hogyan került ilyen helyzetbe.

Nemrégiben a Corvin-negyedben, egy kuka mellett ülve, részegen próbált aludni, majd később az utcán heverve találtak rá, félig az úttestre lógva.

Szakítás és zaklatás

Molnár Gusztáv nehezen tudta feldolgozni a szakítást, amely újra az alkohol felé lökte. Ismerősei szerint a sikertelenség és a párkapcsolati problémák együttesen vezettek a színész jelenlegi helyzetéhez.

A volt barátnője, Dorina, egy ideje nem kíván nyilatkozni, de a barátai aggódnak érte. A szakítás óta Gusztáv többször is megjelent a lakásánál, amit a nő képtelen volt tolerálni. Az utóbbi időszakban számos alkalommal kellett rendőrt hívni, mivel Molnár Gusztáv kétségbeesetten próbált kapcsolatba lépni vele.

A helyzet annyira elfajult, hogy a rendőrök eddig összesen tizennégyszer jártak a helyszínen. A volt barátnője és a szomszédok egyaránt panaszkodtak Molnár Gusztáv zaklató viselkedésére.

Az ajtón dörömbölés, a ház előtti balhézás és ordibálás rendszeressé váltak, amivel a lakók tűrőképességét a végletekig feszítette. A környékbeliek már felismerik a színészt, és többször előfordult, hogy távolról elzavarták a ház közeléből.

Molnár Gusztáv helyzete szívszorító és aggasztó. Az egykor sikeres színész most az életéért és lelki egészségéért küzd.

A család, a barátok és a szakma képviselői is arra várnak, hogy Gusztáv segítséget kapjon, és mielőbb visszatérhessen egy stabil és biztonságos élethez.

Az állapotának javulása mindannyiuk közös érdeke, és reménykednek, hogy hamarosan elindulhat a gyógyulás útján.

Hirdetés